Kaukosuhteet

Vierailija

Asuupa seurustelukumppani sitten toisessa maassa tai vaikka vaan naapurikaupungissa, mikäli välimatka aiheuttaa kiemuroita suhteeseenne, tämä on paikka sinua varten. Keskustelua jatkuvasta ikävästä, tapaamisista, jotka tuntuvat pelkältä juhlalta tai mistä tahansa muusta kaukosuhteisiin liittyvästä.

Sivut

Kommentit (63)

Vierailija

Ihan turhaa tässä on nyt siitä enää itkeä, en usko, että sillä ainakaan saadaan mitään keskustelua aikaiseksi... :)

Itse olin vuoden kaukosuhteessa - kauheetahan se oli kun rahaa meni ja aikaakin matkoihin..Tosin samalla meidän suhteemme oli silloin paljon parempi, ei ollut kotitöitä eikä ajankulutusta mistä riidellä...

Vierailija

Olin kaukosuhteessa puolisen vuotta, kun asuimme poikakaverini kanssa eri paikkakunnilla. Onneksi kaukosuhde on taakse jäänyttä elämää jo 3,5 vuoden ajan, nyt siis 4.vuosi yhdessä:)

Vierailija

Täällä oltu jo yli 2½ vuotta kaukosuhteessa, todennäkösesti vuos vielä jäljellä, mut päivääkään en oo katunu tän alottamista. Aivan erilainen pohja tullu kun entisille "lähisuhteille" jotka menikin aina pieleen alussa...

Vierailija

Mä oon mieheni kans ollut kohta vuoden kaukosuhteessa, tosin tällä hetkellä mies on armeijassa :) kesällä sit yhteenmuutto tulossa.
Mut mä koen ainakin meiän suhteen tosi kestäväksi tän matkan takia, täytyy olla TOSI kova luottamus toiseen, ei kaukosuhde muuten toimi :) Tässä on nyt saanut tosi hyvän pohjan suhteelle, ja uskon että se on auttanut, nyt kun päästään muuttamaan yhteen.
Se jälleen näkemisen ilo, on jotain sanoin kuvailematonta ja se aika jonka saa viettää toisen kanssa :) sitä osaa arvostaa ihan erilailla!
Ja ehkä sitä osaa sitten antaa toiselle aikaakin enemmän, kun tottunut siihen :)
Mutta se jää nähtäväksi!

Vierailija

Me ehdittiin poikaystävän kanssa seurustella vuoden verran 30km välimatkalla ennen kun opiskelut vei meiät eri kaupunkeihin. Nyt tätä varsinaista kaukosuhdetta on takana pian neljä vuotta ja ainakin pari vuotta vielä jäljellä, ellei jotain mullistavaa tapahdu.

Ensimmäinen kaukovuosi tuntui vaikealta, ja olinkin pitkään sitä mieltä, että vaihdan opiskelupaikkaa, jotta pääsisin lähemmän miestä. Ajan mittaan tähän on kuitenkin tottunut, ja nykyään tämä tuntuu juuri oikealta ratkaisulta tässä vaiheessa elämää. Molemmat saavat rauhassa nauttia opiskelijaelämästä ja elää muutenkin nuoruuttaan; nauttia yksin asumisesta sun muusta. Itseni tuntien yhteinen kämppä tässä kohtaa olisi saanut ainakin minut jämähtämään kotiin ja moni asia olisi jäänyt kokematta.

Vierailija

todellakin on helpotus. on ihanaa nähdä kultaa, mutta kun ei aina näe, sitä panostaa enemmän yhteiseen aikaan ja osaa arvostaa sitä:D

Vierailija

Ei kauko suhteet ole ennen mua häirinnyt, joillakin se toimii ja joillakin ei. Joillekin parishuteille tekee just hyvää, kun ei aina näe, eikä riitelekkään niin usein(tai ei riitele ollenkaan).

Ite on osaa luokitella tätä mun omaa suhdettani nyt. Sillä me molemmat ollaan samassa koulussa ja nähdään sen takia tosi paljon. Muuten meillä onkin sitten jotain 30 km välimatkaa. Kai tää
kaukosuhdetta on. heh.

Vierailija

Ite en osaa luokitella suhdettani. Sillä et onko tämä kaukosuhdetta vai ei. Molemmat osapuolet
on samassa koulussa joten siellä nähdään tosi paljon, mutta muuten meitin välimatka onkin se noin 30 km. (asun viikot asuntolassa, jotenki väli matka on pienempi viikoilla..)

Vierailija

No, itte en ole suhteessa, mutta ihastunut Saksalaiseen jätkään. Mikäli minulta kysytään, niin jos mielenkiinto tähän tyyppiin pysyy yllä, käyn tapaamassa pari kertaa ja sitten muutan sinne, heheh. :)
Ainahan sitä saa unelmoida.

Vierailija

Eksä asui 70 kilometrin päässä, mutta välimatka ahdisti silti (itse olin tosiaan alaikäinen). Ja se ärsytti, että mistään emme olleet koskaan eri mieltä, koskaan ei tapeltu ja kaikki tuntui menevän liian täydellisesti, hän olisi varmasti nuollut kengänpohjani, jos vain olisin pyytänyt. Suhteessa ei ollut sitä arkea, mitä olisin kaivannut, johtuneeko sitten siitä että näimme vain viikonloppuisin, en tiedä. Lopulta en enää jaksanutkaan ja laitoin poikki, enkä kadu yhtään.

Vierailija

hehee, mulla on olllu 10 kk kaukosuhdetta ja nyt ens keskiviikkona on yhteenmuutto :) sitä odotellessa ! :) kkaukosuhteessa on omat haittansa, mutta kyllä siitä hyötyjäkin löytyy :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat