Kuparikierukan omistavat auttakaa

Vierailija

Moi! Mulla olis huomenna aika yksityiselle gynelle, aikeissa olis pyytää kuparikierrukkaa. Ilmeisesti yksityisellä sen asennus tehdään heti, eikä sille varata erikseen aikaa.
Ongelma on, että olen tyhmänä harrastanut ehkäisytöntä yhdyntää pariin otteeseen menneen kuukauden aikana (turvautuen "varmoihin" päiviin sekä keskeytettyyn yhdyntään). Joka paikassa lukee, että kuparikierukkaa ei voi asentaa jos raskaus on mahdollinen.
Kysymykseni siis kuuluu, miten teiltä on toi raskaus poissuljettu ennen sen kierukan asentamista? Onko vaan lääkäri kysynyt, että onko raskaus mahdollinen, vai onko se jotenkin ultraäänellä tms. vastaavalla tarkistettu?
En viitsis tonne mennä ja sitä älyttömän kallista maksua maksaa vaan että lääkäri toteaa että tuuppa uudestaan, kun oot tehny testin. Tosin ei tota aikaakaan varmaan enää saa peruutettua...

Kommentit (2)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
No tee nyt hyvä nainen ainakin raskaustesti ja mieti sen jälkeen uudestaan ongelmaasi. Ei ne maksa kuin jonku pari euroa!

Ei ollut missään vaiheessa kyse, ettenkö raaskis raskaustestiä ostaa :D Sen tekeminen olis vaan ollut yhtä tyhjän kanssa, koska vuoto on vasta siinä vaiheessa. Muutenkin asia selvis gynellä ja kaikki selvää nyt.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat