kiinnostaako kosmetiikka ja lisätulot?

johannajuola

Heippa kaikki <3

Olen tiiminvetäjä Oriflamella, ja etsin uusia edustajia tiimiini ympäri Suomea !

Ainoa rajoite on se että sinun täytyy olla vähintään 16-vuotias :)

Edustajana pääset tienaamaan rahaa, ja töitä voit tehdä juuri silloin kun vaan haluat ja ehdit, työtä on siis helppo tehdä vaikka opiskelun tai toisen työn lisäksi. Saat myös ilmaista kosmetiikkaa, ja omat tuotteesi edullisemmin ! Sinulla ei tarvitse tietää valmiiksi kosmetiikasta ja terveystuotteista, vaan opit kaiken tarvittavan joko minulta, tai koulutuksista joita järjestetään. En tee muuta "päivätyötä" joten minulla on aikaa opastaa, olla tukenasi ja neuvoa sinua lisää milloin tahansa ! Pääset osallistumaan ihaniin tapahtumiin, koulutuksiin ja matkoille :)

Kaikki aloittaa edustajana, mutta jos haluaa, niin etenemismahdollisuuksia on aluejohtajaksi saakka. Jos sinua kiinnostaa kuulla lisää, niin laita viestiä , kerron mielelläni sinulle enemmän ! Viestin laittaminen ei sido sinua mihinkään.

EI aloitusmaksuja, EI kattorajaa tienaamiselle, EI "pakkomyyntiä", EI mitään riskejä, sillä edustajana olemisen voit lopettaa vaikka jo ensimmäisellä viikolla, ilman että tulee mitään yllärilaskuja perässä. :)

Vaikka sinua ei kiinnostaisikaan edustajuus, kannattaa käydä myös tykkäämässä sivustani https://www.facebook.com/pages/Johanna-Nonnu-Juola-Oriflame/614269882011... , päivitän sivulleni uusimmat tarjoukset ja arvonnat! <3

Ota yhteyttä jos kiinnostuit kuulemaan lisää! Sähköpostilla: johannajuola93@gmail.com

Tai facebookissa: https://www.facebook.com/johanna.n.juola

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat