MITEN MIEHEN SIVEYSVYÖ TOIMII

Sara

Miten miehen laittaminen siveysvyöhön käytännössä toimii? Onko kellään kokemusta? Suostuiko kumppanisi helposti? On alkanut kiinnostamaan oman kundikaverin laittaminen siveysvyöhön...saisi itse päättää milloin seksiä ja milloin ei.

Kommentit (1)

Sarita

Miehen täytyy olla tietysti mukana tässä jutussa eli ilman miehen tahtoa et voi tietenkään laittaa.

Ostat esim. CB-6000 ja sitten miehen kassit tyhjäksi, vehje suihkussa puhtaaksi ja sitten jotakin liukkaria siihen ja laite päälle.

Avaimen pidät itselläsi.

Sen jälkeen voit kiusoitella miestäsi erilailla, näyttäytymällä alasti, kumartelmalla, sivelemällä kädellä sieltä ja täältä ja vaikka puristelemalla kasseja. Kun miehen paine kasvaa ja hän ei pääse sitä poistamaan yksikseenkään, niin hänestä tulee hyvin nöyrä palvelijasi. Voit vaatia häntä tyydyttämään itsesi kädellä ja kielellä vaikka kuinka paljon, kun lupaat, että ehkä jos "olet kiltti, niin pääset 10 minuutiksi pois vyöstä" ;)

Voit myös vaatia, että saat sitoa miehesi sänkyyn ennenkuin poistat vyön ja sitten vaikka ratsastat miehelläsi siihen asti, että häneltä *melkein* tulee. Sen jälkeen lopetat ja odotat, että stondis menee pois (kylmä rätti auttaa) ja laitat vyön takaisin ;)

Mitä kovemmaksi paineet miehellä kasvaa, sitä kiltipi hän on tottelemaan mitä tahansa pyyntöjäsi!

Meillä on käytössä ja suosittelen!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat