Selvittämätön nivelkipu.

Marja Magdaleenan mies

Nivelkivut alkoivat hiljalleen ja levisivät ympäri kehoa kaikkialle vuoden aikana. Olin ollut ulkomaalaisella lääkärillä 2014 syksyllä, joka määräsi salvaa hiertymän hoitoon. Mitään sukupuolitauti testiä ei otettu, enkä sellaista epäillyt, koska olen itse uskollinen ja vaimo ei ole kiinnostunut seksistä.

Nivelkipuihin otettiin 2015 syksyllä testit verestä ja virtsasta, mitään sukupuolitautia ei havaittu. Muistiini palasi vaimon ystävä perhe 2014 kesällä, nainen oli katketa miehelle, mies oli saanut klamydian jostain.

Vaadin uusia testejä klamydian toteamiseksi, listaan lisättiin punkin aiheuttama borrellioosi testi ja reuma. Ei mitään, tosin klamydia testiä ei tehty verestä. Epäilin kuitenkin klamydiaa, kuvien perusteella netistä. Apu löytyi, myös netistä, sain tilattua suoraan lääkkeen ja ei tarvinnut maksaa terveyskeskuskäyntiä 17,- sekä käydä jonottamassa apteekissa. Lääke tuli kotiin vain 45,- ja ei tarvinnut nöyryyttää itseä arvauskeskuksessa naislääkärille. Euroclinix oli palvelu ja lääke Doximycin, vaikuttaa klamydiaan ja borrellioosiin sekä muihin hyppykuppiin. Auttanut jo 3 päivän jälkeen, eli jos nivelkipuja niin kannattaa koittaa. Apu voi olla lähellä.

No, nyt on avioero paperit täytössä.

http://fi.euroclinix.net/klamydia.html

Kommentit (1)

Kokemu

Mikäli veri- ja muissa testeissä ei löydy syytä nivelkivulle. Yritä saada Doximycin resepti. Mikäli lääkäri ei suostu, kerro toiselle lääkärille matkustavasi Intiaan/aasiaan ja matkan kesto on 60 päivää, saat reseptin malariaa vastaan 100 tablettia. Ota niin kauan kunnes kivut ovat poissa + 20 päivää. Tehoaa myös klamydiaan, borrelioosiin ....

Doximycinin aktiivisena aineena toimii doksisykliini (eng. Doxycycline), joka estää tulehdusbakteerien lisääntymisen ja leviämisen elimistössä. Doksisykliini on monipuolinen lääke ja se kuuluu tetrasykliiniantibioottien lääkeryhmään. Antibiootti vaikuttaa aktivoimalla elimistön luonnollista puolustusjärjestelmää, jolloin elimistö pystyy reagoimaan infektioon tehokkaasti. Doksisykliinin estää myös bakteerien leviämisen kehossa pysäyttämällä niiden proteiininmuodostuksen, mikä on bakteerien henkiinjäämisen edellytys.
Doximyciniä käytetään monenlaisten bakteeritulehdusten hoitoon. Yleisimmin doksisykliinillä hoidetaan bakteeritulehduksia poskionteloissa, hengitysteissä, sukuelimissä ja muualla elimistössä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat