Trikoot ja lenkkeily

juoksija

Olen melko sporttinen 26v. mies ja juoksen säännöllisesti. Lenkeillä trikoisiin pukeutuvat naiset saavat keskittymisen kuitenkin usein herpaantumaan ja itseni kiihottumaan. Vastaan tulevat naiset tuppaavat hymyilemääm havaitessaan etumuksen pullotuksen, mutta mitähän mahtavat oikeasti ajatella? En tiedä mitään seksikkäämpää kuin trikoot/leggingsit naisilla, joten tämä tuottaa hieman haasteitaa rakkaalle harrastukselleni, kun vastaan tulee nuoria naisia lenkkivaatteissa tai muotileggingseissään. Kiihottuneen juokseminen ei ole aina kovin helppoa :)

Kommentit (1)

Vierailija

No niin siskokullat, siinäs näette mihin mauttomien trikoitten käyttö johtaa! Oikeasti niiden pitäminen on vain miesten huomion kalastelua, joten kannattaa miettiä milloin niitä käyttää. Itsehän pukeudun trikoisiin vain pitkän paidan kanssa tai kotona ollessa. Etenkin varatuilla naisilla legginssit ja muut vastaavat on vähintäänkin kyseenalaisia. Muutenkin ällöttää nykyajan paljastelukulttuuri seksikkäine poseerauksineen ja kireine kuteineen. Naiset nyt ryhtiä, ja tyylikkäämpiä vaatteita etsimään!

Ja miehille vinkkinä on laittaa niin isot/löysät housut lenkille, niin ei pullotus näy. Myös pitkä paita peittää munan paremmin. Ennen lenkkiä kannattaa myös runkata kotona kassit tyhjiksi, niin ei kikkeli nouse jokaisen kireän pepun tullessa vastaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat