* Ydinkultista

antonlaurio

Obamalla hakusessa
___________________

Obamalla kumppaneineen on nyt uraanit hakusessa.
SITÄ paskaa Arevan kanssa nyt metsästetään ajattamalla miljardi Arabia pois maastaan Eurooppaan. Koska 20 miljoonan ihmisen juomavedet Egybtistä pitää saada Arevan uraanikaivoksien käyttöön. Älkää siis hyvät ihmiset ihmetelkö MIKSI Arabimaiden pakolaisongelmaa nyt vallaseliitti tehtailee innolla. Tässä karttaa hankkeesta laajemminkin levitykseenne:

http://kuvapilvi.fi/k/yscE.jpg
[img]http://kuvapilvi.fi/k/yscE.jpg[/img]

Niin kansa kyllä tunkee täälläkin kaduille tätä "oudosti tehtailtua" pakolaistulvintaa vastaan, joo. Mutta miksei KUKAAN uskalla heittää kuolevaa kissaa pöydälle. Ja kysyä keskeisintä? MIKSI ARABIT LÄHTEE YHTÄKKIÄ VUOSITUHANTISILTA ASUINMAILTAAN?.. Luuletteko ihan tosissanne, että Raamattu vaan huvikseen varoitti Maailmaan lopunajan YDINLUVUSTA 666?

Pelkistetään vielä. 2008< Loppui Euroopassakin KAIKKI uraania vuosikymmenet kaivanutta 70 uraanikaivosta. Ja miksi? Koska 0,4% alle menevillä uraanikentillä ei kannata enää kaivaa. Kuten Talvivaarastakin näimnme. Jostain kuitenkin pitää jatkossakin TVO/Fennovoimaloiden uraanit tulla? Jos kerran kalliota ei kannata enää murskata. Uraanin VOI yrittää liottaa myös valmiiksi murskatuista kallioista. Eli ISKEVÄT ydinherrat nyt kyntensä hiekka- aavikoihin!

USA toimitti 1985 vielä 50% Maailman uraaneista kaivattamalla KOKO Missiisipin jokihietikot. Ne loppuivat sitten käsiin . Nyt tätä SAMAA tekniikkaa hiekoilla USA/Areva suunnitelee Arabien hikeoilla/ Niilin vesistä tehdyillä myrjardeilla rikkihappo tonneillaan! Ongelmana vaan on se, ettei sotaisat Arabit suostu lähtemään atomiherrojen tieltä! Mutta AINAHAN sitä voi turvautua raakaan VÄKIVALTAANKIN!.. Ennenkaikkea POLIISIEN tietosodankäynnin karseilla keinoilla..
---------------------

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat