Keskustelupalstan kehitystoiveet

Vierailija

Tervetuloa Cosmopolitanin uusitulle sivustolle!

Kuten moni varmasti huomaakin, keskustelupalsta on muuttunut paitsi ulkonäöltään, myös sisällöltään.

Keskustelufoorumi ei kuitenkaan vielä ole valmis, vaan kehitämme sitä edelleen teiltä käyttäjiltä saamamme palautteen perusteella.

Viestien lainaaminen ja hymiöt ovat tulossa heti ensi tilassa. Kaikki muut kehitystoiveet otetan kiitoksella ja kumarruksella vastaan tässä viestiketjussa.

Sivut

Kommentit (160)

Vierailija

- Jossain sivun reunassa (sivussa, ylhäällä tai alhaalla) voisi näkyä jatkuvasti linkkirivi, jossa olisi linkit kaikille keskustelualueille suoraan, ilman, että pitäisi aina siirtyä keskustelualueen etusivun kautta. Tämän luulisi onnistuvan varsinkin jos keskustelualueiden määrä jää pienemmäksi kuin aiemmin. Samoin pisti silmään, että esimerkiksi käyttäjän profiilisivulta ei pääse takaisin keskusteluun kuin "cosmottajat"-linkin kautta.

-Tällä hetkellä kunkin keskustelun kohdalla näkyy vain aloittajan nimimerkin. Ainakin itseäni kiinnostaisi enemmän uusimman viestin kirjoittaja.

Vierailija

mä en oikeen erota tätä mihin kirjotetaan tosta vaaleasta taustasta, sitä jos sais tummemmaksi? ja sivun alareunaan myös noi mist pääsee edelliselle ja seuraavalle sivulle? :o ja en tiedä. tää on niin outo vielä kun ei oo tottunu..mut noi ainakin nyt otti silmään tässä ekana.. :)

Vierailija

Mitä virkaa tällä koko kehitystiimillä on, kun käyttäjien toiveita ei kuitenkaan huomioida? Näimmehän sen jo edesmenneellä Cosmo-FOORUMILLA, jonka tämä arvoisa kehitystiimi on tallonut jalkoihinsa vuorokaudessa. Ei mitään ilmoitusta käyttäjille, olisivat voineet edes varautua hyvissä ajoin. Mutta eeeei puhettakaan, pommi vaan niskaan suoraan taivaalta.

"Tässä ne nyt vihdoinkin ovat, Cosmon uudet upeat nettisivut! Projekti, jonka takia on valvottu öitä ja pureskeltu kynsiä, mutta välillä myös _naurettu melkein pissat housussa_. Tervetuloa tutustumaan toimituksen blogiin!"

Näin varmasti on käynytkin, naurettu käyttäjien tietämättömien selkien takana. Voin sanoa, että turhaan olette valvoneet ja kynsiä pureskelleet, tämä foorumin irvikuva ei ole sen arvoista.

Oikein hohdokasta jatkoa tälle teidän uudelle palstallenne, toivottavasti olette tyytyväisiä aikaansaamaanne tuhoon.

Vierailija

Katkeruus, tähhäh? Onhan tää aika ylläri että foorumi/sivut vaihtuu, mutta mitä väliä sillä muka on millä foorumilla kirjoittelee, kun luult. ihmiset on samat kuin ennenkin!

Mutta muuten... Joo, hyvin keskeneräisiltä vaikuttavat nämä sivut vielä...

Vierailija

Tää ei sinänsä liity keskustelupalstaan, mutta voi luoja miten ärsyttää sivun alareunassa oleva tilaus-mainos. Se pomppii miten sattuu ylösalasylösalasylös kun siirtyy sivulta toiselle.... ÄÄÄÄRGHH!!!

Vierailija

Nellas, voit laittaa profiilin poistosta pyynnön palautelinkin kautta. Linkki lomakkeeseen löytyy mm. jokaisen sivun alalaidasta, osion lehti alta. Voit myös laittaa viestiä osoitteeseen asiakaspalaute@ssanomamagazines.fi.

Sivunumerointi viestiketjun alle ja linkit kaikille keskustelualueille on nyt kirjattu ylös, samoin kuin viestien muokkaus. Kiitos näistä ehdotuksista.

Katkeruus, olemme pahoillamme, että siirtymä vanhalta foorumilta jäi niin lyhyeksi. Tavoitteenamme oli, että siirtymäaika olisi pidempi, mutta valitettavasti nettiprojekteissa välillä tulee yllätyksiä vastaan - kummaltakin puolelta aikarajaa. Uudet sivut sisältävät paljon muitankin toiminnallisuuksia kuin vain foorumin, joten tekemistä on ollut ja tiedostamme sen, ettei foorumi vielä suinkaan ole valmis. Haluamme kuitenkin ehdottomasti kehittää tätä foorumia kävijöiden toiveita vastaavaksi, joten jos vielä käyt täällä, niin kerro ihmeessä tarkemmin toivomuksistasi!

Vierailija

Heippa! Ois kiva jos tohon sivunumeroiden viereen sais sellasen palkin, johon sais kirjottua sen sivun johon haluaa hypätä :) Kun näitä sivuja jossain vaiheessa alkaa kertyä niin paljon, ettei yksitellen tarttis aina hyppiä :)
Siis sellaisen: Siirry sivulle: __

Ois myös kiva jos sen pohjan mihin on itse kirjoittanut viestin, niin sais vaikka jotenkin tummemmaksi :) löytyis sitten ne helpommin tuolta muitten käyttäjien kirjoittamien viestien seasta.

Olipas sekavasti kirjoitettu, toiv. ymmärsitte! ;) Kiitos etukäteen!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat