Pariskunnat: Paljonko teillä menee rahaa kuukaudessa elämiseen?

Apuva

Poikaystävän kanssa suunnitellaan yhteen muuttamista, mutta koska opiskelijoita ollaan raha on kortilla. Tein arviolaskelman kuinka paljon rahaa menee kuukaudessa. Voisiko pitää paikkaansa ja miten teillä? Kaksio hakusessa ja 2 autoa tarvitaan.

Vuokra: 650€ (sis. veden)
Sähkö: 30€ ( kaksio, en tiedä pitääkö paikkaansa arvio)
Parkkipaikat: 10€ x2
Netti: 30€
Puh.: 25€ x2
Ruoka ja muut ostokset: 150-200€
Bensa: 100€ x2
HSL: 76€ x2
Kotivakuutus nuorille: 108€ ( 4.ssä erässä)
Autovakuutus: 600€ ja 800€ ( 4:ssä erässä)

Kommentit (3)

Sähkö kuukaudelta?

Onko tuo sähkö kk:lta? Itselläni menee sähköä n. 40 € kolmen kuukauden ajalta, mutta asunkin yksin... Saattaa hyvinkin olla realistinen arvio.

Vierailija

Meillä meni sähköä kaksiossa ja kolmiossa asuessa, reilu vuosi-kaksi vuotta sitten noin 50-60€/kk, et aika hyvä arvio. Ja ei olla mitään tuhlareita sähkön kanssa, siis esim laturit seinässä vaan latauksen ajan ja valo päällä siellä missä ollaan jne. Ruokaan pelkästään meillä menee tyyliin 500-600€/kk mutta syödään kyllä todella hyvin, paljon lihaa, kalaa, kanaa, hedelmiä ja vihanneksia ja mies juo kaljaa ja minä viiniä, ei kyllä käydä ulkona syömässä tai juhlimassa tai juoda baareissa, todella harvoin, joskus saatan käydä lounaalla kaverin kanssa. Jos pihistelee ja on vähäruokainen niin saattaa onnistua. Mut jos tuo sisältää kaiken muunkin ylimääräisen, niin aika tiukka 150-200€! Kun muutama satanen menee sitten kaikkeen extraan lisäksi kuukaudessa. Melkeimpä 1500e saadaan kuukaudessa katoamaan, lisäksi sitten 1000e lainanlyhennystä.

Ja bensaa myös menee teillä aika paljon? Voisitte mennä yhdessäkin paikasta toiseen ja pohtia tarvitseeko kahta autoa? Meillä menee "vain" noin 250e bensaan kuukaudessa, kaksi autoa ja työ ja koulupaikat 25-45km päässä kodista (asutaan ihan metsässä) ja joka päivä mennään töihin ja kouluun sekä lisäksi sitten viikonloppuajelut ja sukulaiset ja kaikki muutkin asuvat sen 30km päässä myös.
Muuten realistinen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat