Nimimerkit nimimerkkien takana

Vierailija

Foorumin vaihdon vuoksi osa varmaan vaihtaa nimimerkkiäkin. Tänne ketjuun voi tulla kertomaan kuka oli vanhalla foorulla. Pysytään kaikki sitten paremmin perillä kuka oli kuka. :)

Sivut

Kommentit (40)

Vierailija

minni-:stä tuli siis minni. en osaa vielä yhtään sanoa tuunko täällä foorumilla pyörimään, mutta rekkauduin nyt kuitenkin ainakin aluksi.

Vierailija

Minäkin täällä vanhalla nickillä. Aika outo kyllä tämä, katsoo nyt jaksaako täällä pyöriä. Harmittaa että ainoa keskustelupalsta millä tykkäs käydä lopetettiin. :/

Vierailija

tata täällä edelleen, mun nickiähän ei viedä :D ja samaa sanon kuin baby, tuli totaalisena shokkina tää uus. Ja viesti "vanhoille" höpöttelijöille (teiät tunsin), elkää kadotko, mää tahon tietää mitä teille kuuluu!

Vierailija

Sama nicki kuten aina. Saa nähdä tosiaan jaksaako täällä olla, niin paljon huonommaksi meni koko foorumi. Ainoa paikka missä tykkäsin jutella ja kävin päivittäin, ja se sitten piti tietenkin poistaa ja kehittää uusi, paljon huonompi keskustelupalsta. Toimitus taisi hieman mokata tällä kertaa.

Melkein toivoisi, että joku luo uuden samankaltaisen foorumin jonne sitten kaikki vanhat ja uudetkin cosmolaiset ohjaittaisi kirjoittamaan. Tämä keskustelupalsta ei oikein houkuta kirjoittelemaan.

Vierailija

entinen "getoutofmyway" olin. En nyt hirveästi vielä ollut liikkunut vanhallakaan foorumilla, mutta nyt varmaan alkaa tekstiä tulla muuallekin kuin terveys-puolelle. :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat