Mies armeijassa

Vierailija

Tänne siis keskustelemaan ja purkamaan tuntoja kaikki inttilesket. :)

Sivut

Kommentit (981)

Vierailija

löytyhän tämä :D onpa erilainen..vaatii totuttelua..aina ku joku sivusto uudistuu ni ensimmäiset pari viikkoa on ihan ulalla että mitä tapahtuu mistäkin :P

Vierailija

Kuinkas monella tulee mies viikonlopuksi kotiin? :)
Meillä näillä näkymin seuraava kiinnolo viikonloppu vasta kesäkuun 12-14, muru oli kyl tosi pettynyt kun joutuu olla mun synttäriviikonlopun kiinni :/ mut ei sille voi mitään(:

Vierailija

mulla tulee!:) ja nyt jo huomenna yhdeksi yöksi kun tulee tekemään pääsykokeen keskiviikkona :)<3 ihan huippua. tuolla vanhassa ketjussa oli puhetta siitä riitelystä, ni me ei viikonloppusin niinkään riidellä, vaan viikolla on kun on ikävä ja ketuttaa niin ihan tyhmistä asioista tulee känää sitten :o :P :D

Vierailija

Minun miekkonen tulee myös kotiin ensi viikonloppuna. :) onkin eka kerta kun on kolme viikonloppua yhteen pötköön lomilla. Sitten onkin taas kiinni.

Millainen tilanne täällä on opiskelijoilla? Joko kevään tuska on ohi vai onko loppurutistus vielä meneillään? Itsellä pukkaa kamalaa stressiä ja tuntuu ettei jaksa enää yhtään näitä tenttejä. Kullalle tulee tiuskittua ja olen muutenkin ollut viimeisen viikon kuin ampiainen.

Vierailija

tentit loppu ennen vappua, eli onnellisesti kesälomalla ;) mitä nyt toivoo että töitä löytyisi jostain..voivoi. jospa jostakin jotakin saisi. :)

Vierailija

Mun koulu loppu tossa pari viikkoa sitten, paperit käteen saan tosin vasta 29.5 jolloin myös pidän valmistujaiset. Mutta sitä ennen lomalla :)

Vierailija

Yhyy tää uus on ihan kauhea! :D Ja jotenkin niin vaikean näkönen..

Mutta joo, täällä tosi ihana viikonloppu takana ja kulta äsken vasta lähti takasin <3 :)

Vierailija

uuu... täähän onkin tosi kiva, tyylikkäämpi kuin edellinen.
eli minä siis edellinen Esmeralda, pääsipäs kerrankin vaihtamaan nimimerkkiä, olin niin kypsä tohon edelliseen. :)

Tänään viimeinen isotöinen ryhmätyö ohitse, nyt pitäisi vielä esityksiä pitää mutta ei sen kummempaa. Harmittaa vain että mies on nyt juuri kolme viikkoa kiinni kun loppuis koulutyöt. :/

Vierailija

höhlää kun tätä viestiä ei voi muokata jälkikäteen :> no, pitää opetella kirjottamaan kerralla oikeen :D ehkä pitäs ruveta lukemaan läpi ennen ku lähettää..:D

voi että kun ei millään jaksaisi odottaa huomiseen asti, pääsee taas kultaa halimaan..jotenki tommosen pitkän loman jälkeen ikävä on paljon isompi ku tavallisen viikonlopun kun ehtii jo tottua siihen että kulta on kotona..tyhmä gines viikonloppu. onneksi ens viikonloppuna ehditään olla paljon yhdessä :) mennään autolla käymään turussa, haetaan vähän minun tavaroita kotiin mitä en oo saanu junassa tuotua, kukkia ja semmosta :D ja kultun tekemä kokovartalopeili viedään mennessämme sinne odottamaan ;)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat