Mitä opiskelet?

Seuraa 
Liittynyt7.5.2009

Olisi kiva tietää, minkälaista porukkaa täällä viipottaa eli ja mitä kukakin opiskelee, jos opiskelee.

Eli missä, mitä, miksi?

Sivut

Kommentit (125)

Vierailija

Kauppiksessa. KTM:ille on kai aina käyttöä, hope so. ;) Mutta siis kuluttajakäyttäytymistä ja markkinointia. Tykkään kovasti, mutta en vielä tiedä mikä musta tulee isona.

Vierailija

Ammattikorkeakoulussa luen sairaanhoitajaksi. Tammikuussa aloitin ja olen tykännyt kovasti. Tarkoituksena ponnistaa tätä kautta kätilöksi lukemaan.

Vierailija

Minä opiskelen ensimmäistä vuotta terveydenhoitajaksi, samalla tässä saa sairaanhoitajan pätevyyden. Muuten olen pitänyt opiskelusta, ja ala tuntuu oikealta, mutta tuo kirottu pbl-opetus aiheuttaa harmaita hiuksia!

Vierailija

Minä valmistun nyt toukokuussa lähihoitajaksi, ja ois sitten välivuoden jälkeen tarkoitus jatkaa terveydenhoitajaksi :)toisena vaihtoehtona tällä hetkellä sairaanhoitaja ja sen jälkeen myös kätilö!

Vierailija

Syskyllä alkaa jo kolmas vuos yliopistolla, jossa luen historiaa pääaineena. Sivuaineena mul on pohjoismaat-kokonaisuus, tarkoituksena ois viel ottaa valtsikkaa, ehk ussaa tai tanskaa ja saada lukea pedagoogisia opintoja, joihin mul on torstaina pääsykoe. Tarkoitus olisi tulla aineenopettajaks tai, ja vaikuttaa politiikassa :)hirveästi olen tykännyt, tämä on mun ala! :)

Vierailija

Täällä on opiskeltu meikkaaja-maskeeraajaksi ja nyt syksyllä haen itelleni vielä parturi-kampaajan ammatin :) Kauneudenhoitoala on aina ollut mulle se mitä haluan ja jaksaisin myös tulevaisuudessakin tehdä.

Vierailija

Lähihoitajaksi opiskelen toistavuotta, ensivuonna erikoistun ensihoitoon :)
Tarkoitus olisi tämän jälkeen lähteä ammattikorkeaan sairaanhoitajaksi tai ensihoitajaksi opiskelemaan. :)

Vierailija

Lukiossa vielä opiskelen, mutta ei tämäkään hullumpaa ole, monikin aine kiinnostaa. Lukion jälkeen paperit lähtee luultavimmin ensihoitajaksi, fysioterapeutiksi tai jonnekin liikunnalliselle alalle. Liikunnanopettaja on aina kiinnostanut, mutta itsevarmuus pääsykokeisiin aika pohjalla, kun kuulemma niin vaikeat läpipäästävät ovat:/ Mutta ehkä sitä täytyy silti kokeilla.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat