Urheilullinen mutta ruoka maistuu (liian hyvin). Muita?

Ambrosia

Oon koko ikäni aktiivisesti urheilua harrastanut 30v nainen. Aktiivisella urheilulla tarkoitan kunnon hikoilua vähintään 1h kerrallaan ja 4krt/viikossa, lisäksi arkiliikunta sekä osa-aikatyö joka on fyysisesti raskasta. OIen juossut useita maratoneja. Viimeiset pari vuotta harrastuksensa kuntosali. Kehonkoostumusmittauskin sen kertoo, että lihasta on.. mutta niin on myös läskiä. Tosi turhauttavaa, sillä tiedän että jo -5kg rasvaa ja lihaserottuvuuteni olisi jo ihan eri tasolla, puhumattakaan -10kg olisin upeassa tikissä. Ärsyttää siis oma saamattomuus herkkujen suhteen, itsekurini ei riitä. Enkö siis halua tätä tarpeeksi? 

Salaa kateellinen olen (=omasta puolesta surullinen), kun tiedän naisia jotka ei harrasta mitään mutta koska ruoka ei maistu he näyttävät timmeiltä vaikkei harrastaisi mitään. Mistä te muut siis revitte motivaatiota fiksusti syömiseen?

Kommentit (3)

aatelia

Joo tottakai saa ja pitääkin syödä kun liikkuu. Ongelms on se että ruoka on niin hiton hyvää niin syön monesti liikaa. Kyllä ne herkutki maistuu mutta ongelmq on pääasiassa tuo.

Kokeile tätä

Montako kertaa päivässä syöt? Kokeile ensin vaikka niin, että syöt vaikka kolme kertaa päivässä samaa ruokaa, mutta vähän kerrallaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat