Kuka lukee pääsykokeisiin?

Vierailija

Perustetaan tämmöinen yleinen tsemppausketju kaikille pääsykokeisiin lukeville. Itse ahkeroin täällä oikiksen opusten kanssa ja hermo menee...

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Mihin sä olet hakemassa? Aikoinaan pänttäsin kauppiksen pääsykoekirjoja ja se oli tuskaa! Sinnikkyys ei riittänyt ihan loppuun asti, mutta tsemppiä sulle koitokseen! :-)

Vierailija

Kiva!
Mäkin pänttäämässä taas lakitekstiä, ei viime keväänä vielä onnistunu... :P
Huhhuh, tänäänkin kulunu oikeestaan koko päivä lukemiseen, pakko tietty taukojaki pitää.
Aika menee kyllä tosi nopsaa, ku lukee päivät pitkät, kohta enää kuukaus kokeeseen!

Vierailija

Täälläkin yks pääsykokeisiin lukija, itellä urakka tosin ohi huomenna :D Luokanopettajaks haen, huomenna tosiaan pääsykokeet, pieni jännitys päällä, mutta tosi varma fiilis tosta kirjallisesta kokeesta, uskon pääseväni jatkoon :) tohon oli se viitisen viikkoa aikaa lukea, eka viikko meni vielä totutellessa ajatukseen että pitää lukee, tokalla viikolla tsemppasinki ihan hulluna, kolmas viikko vielä sellasta ahkeraa lukemista ja sit 4 viikko vähän vähemmän lukemista ja nyt ihan kokeen alla taas vähän tsempannu, lähinnä palautellu mieleen noita juttuja :) muutama sellanen kunnon lepopäivä jollon en oo kirjoja ajatellukaan on kans mahtunu mukaan :D

Mut tsemppiä teille joilla vielä urakkaa on jäljellä, ehkä tuun huomenna tänne kertoilemaan miten meni jos kukaan haluaa kuulla :)

Vierailija

Heippa Jenna!

Samaan pääsykokeisiin lukenut kun sinäkin. Olikos sun mielestä helppo tai vaikee koe ja mites meni omast mieles? Itel jäi kyl tosi sekavat olot ku jokku meni arvailuks ja toiset kysymykset oli helppoja. Kymmenee kyssärii jätin vastaamatki ku en uskaltanu sit ruvet arpoo vastauksii..

Vieläki panikkia vaiks koe siin eet miten se meni. :D hassua.
Kerro sä omat mielipitees jos viittit (:

Vierailija

Mulla on opiskelupaikka, mutta yritän nyt vaihtaa kaupunkia, kun kyllästyin tämän yliopiston toimintaan niin täydellisesti. Pakko hakea pääsykokeiden kautta, kun muuten ei pysty. Hirveä matikan pänttääminen.. en ole vuosikausiin laskenut yhtään mitään ja nyt pitäisi sitten hallita pitkän matikan oppimäärä taas.

Vierailija

Unovis, haluisitko kertoo mistä kaupungista vaihdat ja mihin, ja myös, että mitä opiskelet?

Mä luen kauppatieteitten pääsykokeisiin ja oon myös valmennuskurssilla. Oon kokenu sen kurssin tosi hyödylliseks ja motivoikaksi:) Pääsykokeisiin on onneks vielä semmonen kuukaus jäljellä:)

Vierailija

Saija: Oli kyllä ihan hirvee se koe! Luulin että olin valmistautunu hyvin, mutta en oo kyllä enää ollenkaan varma. Mulla jäi myös 10 kohtaa tyhjäks, en uskaltanu lähtee arvaileen, mutta mitä tänään katoin netistä niitä oikeita vastauksia niin aika reippaasti oli menny metsään kuitenki jos muistin oikein vastaukseni.
Ja netissä kun katoin niin olin kyllä aika eri mieltä osassa niistä oikeista vastauksista, siellä oli sellasia missä oli laitettu niissä "oikein/artikkelin perusteeella ei voi sanoa/väärin" että joku oli väärin vaikka sitä ei edes artikkelissa mainittu, eli sillon sen pitäis olla "artikkelin perusteella ei voi sanoa" :/

Olin eilen ihan paniikissa sen kokeen jälkeen, ihan tyhjä ja typertyny olo, vielä tänäänki vähän sellanen höh fiilis. :/ Missä osallistuit kokeeseen, ite hain Helsinkiin luokan- ja lastentarhanopeks, eniten haluisin luokanopettajaks lukeen

tuloksia jännätessä, tuun varmaan tänne sit vikiseen :P onneks tulokset tulee jo 27.5, ei hirveen kauaa tarvi jännittää :)

Vierailija

nougatte, en halua kertoa mistä olen yrittämässä pois enkä toistaiseksi sitäkään, mitä alaa opiskelen, mutta teknillistä kyllä ja Espooseen olisi tarkoitus päästä. Se vaan on niin vaikeaa, että tuskinpa pääsen.

Vierailija

Jenna: Ite olin Raumalla koetta tekemässä. Omasta mielestä valmistuin kans hyvin luin alueen 3kertaa ja omat muistiin panot. Tuntu eet siel oli tosi paljo uusii yrittäjii ku ei viimevuon ollu päässy ja eri ikä luokkaa.. Ite viel ekaa kertaa yritän ja toivon iha hirveesti eet pääsisin.

Mistä sä niit tuloksii oot jo katellu? Mä en kyl ees uskaltas ku ei oikee muista mitä oon ruksaillu:D. Ois kyl nii lotto voitto ku tuis postis se kuorii tokaa vaiheesee huutaisin onnesta:p. Muut tullaa yhes tän sit kuuluttaa eet päästy on tai jos ei ni silti.. Innolla ootan muut toisaaltaa pelolla ja jännityksel, ei uskalla aatella kumpaakaa eet pääseekö vai ei.

Vierailija

Saija: http://www.helsinki.fi/behav/vakava/vakava_2009_kysymykset_ja_vastaukset... tuolta katoin :)

mä kävin viime vuonna kokees mutta en ollu oikeen sillon lukenu niin.. tänä vuonna lukenu ja panostanu ihan hulluna, luin joku 5 kertaa ainaski läpi ja tein muistiinpanot ja vaikka mitä. Toisaalta uskon että meni tarpeeks hyvin toi koe mut sit toisaalta tuntuu että tulee ihan liikaa miinuspisteitä :/ kirjettä toivoessa :P
tänne sitte kuuluttaan 27.5 :D

Vierailija

Siistiä, et jotkut on jo päässy tekemään sen kokeensa, ja kesän viettoon! :) Ite pitäis vielä kk jaksaa tsempata, nyt on kyllä semmonen fiilis, että haluisin jo päästä kokeeseen... :)

Miten laaja teiän koealue muuten oli, Saija ja Jenna? :)

Vierailija

Saija:
http://www.helsinki.fi/behav/vakava/vakava_2009_kysymykset_ja_vastaukset...
tossa on suora linkki vastauksiin :) vähän vaikee muistaa että mitä oli vastannu mutta... tuolla oli kyllä monta sellasta kohtaa missä oon sitä mieltä että tonne on laitettu väärä vastaus mutta...

pelottaa kyllä noi tulokset, välillä on tosi varma olo että kutsu haastatteluun tulee ja heti perään onki älyttömän epävarma olo :) eniten ärsyttää varmaan se että en olis yksinkertasesti pystyny valmistautuun ton paremmin, luin alueen yli 5 kertaa läpi, lisäks omat muistiinpanot ja vaikka mitä, ja kuitenki on näin epävarma fiilis.. pitää vaan toivoo parasta :)

Vierailija

niin ja maZ:lle: koealue on sellanen artikkelikokoelma, 7 artikkelia yhteensä joku 200 sivua, ei sinänsä paha.. ja lukuaikaa oli 5 viikkoa :)

Tsemppiä kokeisiin niille joilla se on vielä edessä! :D

Vierailija

Mäkin toisaalta toivoisin, että koe ois jo ohi, mutta toisaalta oon ihan sairaan kiitollinen, että on vielä se kuukaus aikaa lukea. Se tulee kyllä tarpeeseen:)

Vierailija

Valkolakin saan vasta vajaan parin viikon päästä, ja nyt vasta olen älynnyt että ihan oikeasti pitäisi lukea jotta pääsisi minnekkään.

Sain pakit Lahden muotoiluinstituutin valokuvauslinjalta jo pari viikkoa sitten. Tein ennakkotehtävät parissa päivässä sen suuremmin miettimättä, joten en ole yllättynytkään. Olisi kuitenkin jäänyt harmittamaan aivan hirveästi, jollen olisi yrittänyt sinne.

Hain eläinlääkikseen, mutten ole ehtinyt enkä myöskään jaksanut lukea Galenosta ollenkaan. Taidan jättää kokeetkin väliin, koska en millään kuitenkaan sinne pääse. HY:lle haen myös ruotsinkielisen Soc&Komin journalistiikkalinjalle sekä biologiaa lukemaan.

Pääsykoekirjat ovat reilu 200-sivuinen mediapälpätysteos ja lukion bilsankirjat, eli suht vähän lukemista. Tosin ottaen huomioon että kirjoitin biologian viime syksynä ja että kokeet ovat ensi viikon perjantaina, niin...

Ehkä siirryn tästä koneelta tosiaan lukemaan.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat