I love New York

Vierailija

Kattooko kukaan I Love New York -sarjaa? Oon ite ihan koukussa siihen. Eilen oli taas niin huippujakso. Toivon, että NY valitsee sen hullun räppijätkän, koska niistä kahdesta sais mainion spin off -sarjan. :)

Kommentit (8)

Vierailija

Sitä sarjaa on vaikee nauramatta kattoo, en mä siihen koukus oo.. Mut tulee sitä ain välil katottuu, sen ver vallaton nainen se on..:D

Vierailija

En ole katsonut, enkä tule katsomaan. Se akka sai minut niin raivon partaalle jo siinä Vaimomatskua-ohjelmassa, etten todellakaan enään kestäisi sitä sekunttiakaan. -.-

Vierailija

Mulla jäi viime tiistain jakso kattomatta... Ei kukaan haluais valottaa mitä siinä tapahtu? ;) Toivottavasti se mun suosikki-sekopää Chance (vaimikäsenyon) ei pudonnu. Sitten kun New Yorkille on hommattu uus äijä niin seuraavaksi voitas samalla konseptilla ruveta etsimään miestä sille NY:kin äidille. :)

Vierailija

Olen vieläkin järkyttynyt, kun New York tiputti Mr. Bostonin. Niistä olisi tullut hyvin erikoinen pariskunta.

Sen verran spoilaan, New York ei löytänyt elämänsä suurta rakkautta tästä sarjasta (mikä ei ehkä sittenkään yllätä ketään) ja tätä sarjaa on tehty toinenkin tuotanto kausi :)))))

Vierailija

Mie olen kattonu sitä sarjaa alusta asti ja kyllähän sitä on saanu nauraa. Välilä hävettää niitten puolesta. Mie toivosin kans että se valittis sen räppihäiskän ko ei se toinen ole oikein mistään kotosin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat