Erosta selviäminen ?

Vierailija

Erosin tässä jonkin aikaa sitte ensimmäisestä pitkästä suhteestani, joten hyppään sinkkuuteen melkeinpä ensimmäisen kerran koskaan. Onko kellään omakohtaisia kokemuksia tai kommentteja, mitä kannattaisi tehdä tai miten päästä yli tästä epävarmasta vaiheesta "palatakko takaisin yhteen vai ei" En todellakaan halua palata yhteen, mutta minulla ei ole ystäviä eikä perhettä paikkakunnalla keneltä saisin voimaa ja neuvoja.

Ongelma on siinä että asumme vielä hetken yhdessä kunnes toinen löytää asunnon ja muuttaa pois, miten saan kaiken hoidettua "siististi" .

Kommentit (1)

Vierailija

Voimia! Koita kiinnostua uusista asioista, paikoista, harrastuksista = keksi mielekästä tekemistä ja verkostoidu ettei pääse turhia tunteilemaan selväksi tullutta asiaa. Yksin on aina raskaampaa, seurassa ja menoissa ei ehdi tilannetta turhaan vatvoa. Koittakaa elellä sovussa sen verran ettei tunteet kuohahtele, tasanen ote arkeen niin kauan kuin on pakko toisen kanssa asua voi olla hyvä pohja tilanteesta selviämiselle. Vielä tsemppiä sulle!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat