Työpaikkakiusaaminen

Vierailija

Kuinka menetellä silloin, kun työharjoittelijana joutuu työpaikkakiusatuksi esimiehen toimesta? Tietenkin olla yhteyksissä koululle, mutta mietin vain voiko tällaisesta ilmoittaa johonkin muualle? Ei tunnu olevan kaikki siellä hyvin muutenkaan, kun työntekijätkin miettivät ottavansa sairauslomaa kiusaamisen takia.

Puhumani kiusaaminen on nyt siis henkisen väkivallan käyttöä, valittamista keksitään asioista jotka eivät ole millään tavalla aiheellisia, jos jotakin teet itsenäisesti sitä vähätellään naureskellen ja lisäksi kuulemma juorutaan selän takana miten ei osaa hoitaa hommia. (Tässä vaiheessa painotan olevani tunnollinen työntekijä, joka on saanut aiemmin kaikkialta erinomaiset arviot). Tilanne alkaa vain olla kertakaikkiaan sietämätön. Naisvaltainen työpaikka <3

Kommentit (2)

Vierailija

Millä alalla olet? Pystytkö juttelemaan muiden työntekijöiden kanssa (jotka ovat tulleet kiusatuksi). Yhdessä voisitte ottaa yhteyttä työterveyshuoltoon tai ammattiliittoonne.

Olen myös ollut kerran paikassa, jossa oli henkistä väkivaltaa. Painoin töitä itku kurkussa viikon ajan jonka jälkeen tajusin ettei se todellakaan ole mikään vankituomio ja löin hanskat tiskiin!

Vaihda ehdottomasti paikkaa, että saat ansaitsemasi arvosanat.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat