Varattuna vapaa

Seuraa 
Liittynyt11.8.2009

Mikä saa naimisissa olevan/ parisuhteessa olevan miehen (sopii myös naisiin) käyttäytymään sinkkumaisesti. Sormus jätetään kotiin, flirttaillaan. Saatetaan pitää yllä yhtä tai useampaa seksisuhdetta puolison selän takana. Ajaako tämä sitten avioliiton/avoliiton tai ylipätään parisuhteen etuja?

Kokemuksesta olen myös huomannut sen, että naimissa olevat, aikuiset miehet ovat päällekäyvempiä iskuyrityksissään kuin sinkkumiehet. Yleensä myös röyhkeästi saatetaan mainostaa violiittoa, mutta samaan hengenvetoon kerrotaan, kuinka epätyydyttävä suhde on kyseessä. Miksi sitten olla sellaisessa suhteessa ja loukata toiminnallaan suhteen toista osapuolta?

"annetaan ymmärtää, mutta ei ymmärretä antaa.. eiku.. " no joskus annetaankin. Onko se sitten kolmannen osapuolen syy, jos tietämättään lankeaa varatun henkilön pauloihin ja leimataan kodinrikkojaksi? Ainahan tämä avioliitto/parisuhde ei tule ilmi. Etenkään yhden illan jutuissa.

Ajatuksia? Kokemuksia?

Kommentit (8)

Vierailija

Eihän se missään nimessä sen vapaan osapuolen syytä ole, jos harrastaa seksiä varatun kanssa. Varattuhan siinä rikkoo oman suhteensa pelisääntöjä, vapaalla on oikeus toimia vain ja ainoastaan oman päänsä mukaan tällaisessa tilanteessa.
Väittäisin että varattujen(niin naisten kuin miestenkin)tarve flirttailla tai jopa harrastaa seksiä toisen kuin oman puolisonsa yms. kanssa johtuu tarpeesta kokea itsensä halutuksi. Siihen voi esim. johtaa pelko tyhjän päälle jäämisestä mahdollisen eron jälkeen. Voi myös olla tarve todistaa itselleen, että yhä saa seuraa ja on haluttava. Kokemusta tästä nimittäin on...

Mellyaww
Seuraa 
Liittynyt11.8.2009

Hyviä pointteja. Vaikka itse on tosiaan flirtti ihminen ja varatun asemassa, ei silti tulisikaan mieleen mennä halventamaan omaa parisuhdetta kyseisellä käytöksellä. Mikäli flirtistäkin tulee epäselvyyttä, laitan asialle stopin. Varattu on mielestäni varattu. Toisaalta en koe tarvetta todistella itselleni mitään (eli olen hyvin itsevarma ja tyytyväinen itseeni),joten ehkä tuo näkökanta on todellakin jäänyt huomioimatta.

Esimerkkitapauksena naispuolinen ystäväni. Pitkä parisuhde, kihlat takana. Naisella about vuoden päivät oman suhteen rinnalla rakastaja..
En vieläkän ole saanut selkeää vastausta siihen, että miksi. Ehkä pyrin vain ymmärtämään erilaisia ajatusmaailmoja ja motiiveja jotka ihmisiä ajaa milloin mihinkin.

Vierailija

Tuohon on vaikea sanoa et ajaako etuja suhteessa jos on muita seksisuhteita. Kyseessä ei ole mikää semmoinen vaan kyse on siitä että osapuoli joka hakeutuu muualle on halukas johonkin muuhun pitää ns. Seksiä harrastuksena. Kotona jos lapsia on niin aikaa ei varmasti seksille jää tai jos kumppanilla on fantasioita joita tahtoo toteuttaa mutta ei onnistu oman kumppanin kanssa hakee niitä niin yleensä se vie pettämiseen. Tai suhde on vaakalaudalla. Eli suhde ei toimi jollakin tavalla. kuka ny tahtoo joka kerta samaa sänkyä ja samaa asentoa. Sitä samaa vuodesta toisee. Ei kukaa silloin aletaa hakemaa jotain muuta tai jotain uutta kokeilee kumppanin kanssa mutta jos kumppani ei ole valmis uuteen ni toinen lähtee tekee sen selän takana.
Jotkut ihmiset on aina pettäjiä ne saa jonkinlaisen jännitteen siitä että pettää, toiset taas tykkää ekakerran tunteesta jonka saa myös vieraissa käymisestä.
Noin 26-40 miehet ovat parisuhteessa, naimisissa ja lapsia. Sama sänky ja sama asento. tai nalkuttava akka kotona. Tai jos mies tahtoisi kokeilla 2m+1n niin nainen on valmis pakkaa tavarat et hyi yök. Tai mies koittaa saada edes kerran 2kk aikana suihin. ni nainen kääntyy kyljellee ja leikkii nukkuvaa. Ohan netti sivukin olemassa pettäjille jossa voivat hakea seuraa yhden illan juttui tai sit ihan muita sivustoja. Tiedän monta miestä jotka pettää naistaa. Harmi vain.
Kannattaa tosiaan kokeilla jotain uutta. Koska se helpottaa paljon tilannetta. kukaa sinkku ei ole syypää mitä kumppani tekee. Sinkkuna saa tehdä mitä vain vaikka koskea varattuihin. Ei ole mitää lakia siihen kuten sama et pettää saa. No jos ihan kodin rikkoo niin siinä voi sanoa et ei ainakaan se sinkku saa ehjää rikkomalla. Eli nauttii samasta mitä se on itse mennyt rikkomaan.
Minulla on yksi tuttu jonka mies pettää häntä. tämä nainen jota hän pettää niin tämä nainen rikkoi joskus yhden hyvän suhteen siinä . Siitä tietää et asia on vain niin että kaikki tulee toistumaan.
Itse olen ollut jokaisessa parisuhteessa ja suhteet päättyneet pettämiseen siis mies petti minua. No mut nyt seurustelen suhteessa ja olemme kokeilleet miehen kanssa kaikkee on ollut kaksi naista ja mies ja toisin päin ja kuvia otettu ja livechatissä oltu katsottu pornoa ja annettu toisillemme nautintoa. myös otettu eroottisia kuvia kotona, luonnassa ja aktissa. Eli ollaa otettu seksi harrastuksena. Ja tulemme kokeilemaan lisää kaikkea. Kaikki miehet ja naiset ketä on käynnyt on ollut varattuja. Siitä tiedän kanssa koska olen ihan henkilökohtaisesti ollut miehen kanssa siinä tilanteessa. yhellä on hyvä suhde mut tekee keikkatöitä ja kiertää ympäri suomea ja panee ketä panee ku panettaa. toinen mies on kotona mut naisella ku menee pitkää niin hän sanoo et hänellä menee pitkää töissä. Eli oikeasti on panemassa. Siis on oma mieskin pitkää töissä kuten eilenkin 14h poissa mut jos pettää ni pettää sit minua. Ei sille voi mitää. no näin sanon nyt mut uskon ja luotan et hän kertoo minulle siitä heti jos tekee jotain semmoista. Ja se nainen ni se kans oli varattu sil oli vaa vaikeaa miehensä kanssa. Ja no kerran panin kaverin kaverin miestä ja jäätii kiinni sain syyt niskaa koska tiesin et on varattu mut mikäs mua esti ku mies roikku mussa... Annoin mennä vaan niin ku sinkku naisen pitääkin.

Vierailija

välillä tulee semmoi kuva, et sinkku tarkottaa sitä et on pakko nussia kaikkea ja kaikkia, vaikka on kuinka sinkku ni ei tarvi sitä toosaa kaikille jakaa. ja jos oma ajatusmaailma on tommoi et ei kiinnosta vaikka tietää, et se mies joka sua pokaa on varattu ni ei kyl käy sääliksi jos on petetty, omaa lääkettä saa.
kaikki nykyää vaa jakaa itteää. miehet ku naisetki oli parisuhteessa tai ei, on normaalimpaa nussia kaikkia haluavia kuin että pidättäytyisi.
ihmisillä ei o mitää moraalia ja ne on ku jotain kiimasia eläimiä mitkä ei vaan muka mahda itelleen mitää?
thats the way it goes

Vierailija

Itselläni on hiukan erilainen kokemus eräästä yökerhosta. Tanssilattialla ollessani, luokseni tuli hiukan vanhempi, naimisissa oleva mies kysymään, josko tanssisin hänen kanssaan. Totesin, että voin tanssia, jos se pysyy kanssa pelkkänä tanssina. Mies oli ihan onnesta soikeana ja selitti, että oli illan aikana kysynyt yli kymmeneltä eri naiselta ikää katsomatta, mutta kaikilta oli tullut pakit, koska olivat olettaneet hänen yrittävän iskea. Hän siis ihan oikeasti halusi vain tanssia.

Tämä osaltaan kertoo myös jotenkin sen, miten kyyniseksi ajattelumme on mennyt. Jos joku lähestyy meitä, olkoonkin kuinka sormustettu tahansa, miellämme hänet heti pettäjäksi, pokaajaksi ja epäluotettavaksi. Sen sijaan, että kuuntelisimme tai antaisimme toisen ensin lähestyä ja vasta sitten tehden ratkaisumme.

Itselläni on myös sellaisia kokemuksia, että sormustettu mies vetää puoleensa naisia. Olen monasti ollut nyt viime aikoina mieheni ja kavereideni kanssa yökerhossa, jossa on ollut seitsemän miestä ja yksi nainen. Kaksi miehistä on kihloissa. Ulkonäöllisesti ja olemuksellisesti kaikki miehet ovat suht samankaltaisia. Muttamutta! sormustetut miehet ovat silti porukan ainoita, joiden luokse tulee ventovieraita naisia ehdottelemaan hyvin suorasanaisesti ja tyrkyttämään itseään. Sormustettu mies nimittäin tietyissä piireissä mielletään haasteeksi, kielletyksi hedelmäksi, joka on voitettava. Naiset myös pakit saadessaan yleensä muuttuvat hyvin ilkeiksi ("no painu vittu sit panemaan sitä lehmääs, vittuako täällä sit teet, jos ei seura kelpaa!!"- kaltainen kommentti kuultu).

Ei sillä, en itse hyväksy sitä, että sinkut koettavat iskeä varattuja tai varatut koettavat iskeä sinkkuja, koska huono parisuhde.

Mellyaww
Seuraa 
Liittynyt11.8.2009

Ainahan meitä löytyy moneen lähtöön sitä ei ole kiistäminen. Ehkä edustan vanhoja arvoja kun olen sitä mieltä, että jos ei omasta suhteestaan saa sitä, mitä haluaa, niin mielummin sitten ero kuin toisen selän takana puuhailu. Selkärangattomia ihmisiä löytyy aina. Helpompi hakea helpotusta sieltä, mistä sitä helpoiten saa, kun oikeasti yrittää tehdä asialle jotain.

Monen monta kertaa tullut keskusteltua varatun äijän kanssa pettämisestä. Miksi petät? "no oma muija antaa niin harvoin/ei anna/ ei kiihota/ ei halua kokeilla samoja asioita... yms yms.. Ja seuraava kysymys minkä esitän: oletko edes kysynyt tai keskustellut asiasta? "no en. Ei se kuitenkaan suostu...

Sanotaan nyt vaan näin, että jos oikeesti on muuten toimiva parisuhde, ja kumpikin osapuoli välittää toisistaan ja haluaa tehdä kompromisseja suhteen eteen niin uskon, että moni noista varattujen äijien muijistakin suostuis kokeilemaan edes joitain asioita oman suhteensa eteen.. Tai sit elän vaan jossain omassa pilvilinnamaailmassa, jossa seksi on luonnollista ja parisuhde toisen kunnioittamista ja kokeilunhalu ja uteliaisuus on terveellistä.

Mut se on kyllä totta, että jopa oman ikäluokkani ihmiset, saati sitten siitä nuoremmat ja miksei hieman vanhemmatkin.. Kyllä noi moraalikäsitykset ja prioriteetit on muuttunut niin paljon nykyaikana. Mut ei se ihme oo, kun katsoo ympärilleen.

Vierailija

Kerronpa tämän ketjun aiheeseen liittyen, mitä tapahtui lauantaina.

Olin kaverini - sanotaan nyt vaikka Jenni - kämpillä aloittelemassa baari-iltaa varten. Meidän porukassa oli yhteensä neljä tyttöä. Kämpillä oli myös Jennin kihlattu - sanotaan nyt vaikka Toni - ja jotain tämän miespuolisia kavereita kymmenkunta. Siinä vaiheessa, kun tyttökaverini halusivat viimein lähteä baariin, minulla olikin jo niin huono olo (joo, en jatkossa juo enää viiniä), että päätin jäädä hetkeksi kämpille lepäilemään ja juomaan vettä. No siinä sitten kun kaverini olivat lähteneet, Toni alkoi tehdä aloitteita minun suuntaani. "Jäisitsä tänne mun luokse yöksi?" Ei kyllä mä nyt menen ihan kotiin nukkumaan. (HALOO sun tyttöystäväs tulee tänne vielä takas!!) "Mennäänkö makoilemaan?" Ei nyt voi nukahtaa, meidän pitää saada tää kämppä tyhjäksi ennen kuin naapurit hermostuu. Ja jotain pientä lähentelyä ja hiplailua yritti myös.

Aamulla kerroin tästä sitten Jennille. Jenni sanoi, että Toni on itse hirveän mustasukkainen ihminen ja syyttelee Jenniä koko ajan kaikesta olemattomasta. Heillä oli itse asiassa juuri hetkeä ennen tätä meidän keskustelua ollut riitaa aiheesta. Että Jenni olisi muka taas yrittänyt iskeä miehiä baarista, kun oli kahden sinkkunaisen kanssa liikkeellä. Ja mitä teki Toni itse samaan aikaan heidän yhteisessä kodissaan? Yritti saada kihlattunsa naimisissa olevan kaverin sänkyyn!

En todellakaan voi ymmärtää tätä, minusta aivan törkeää. Entäpä jos se en olisikaan ollut minä vaan joku himokas sinkkunainen? Olisi voinut vahinko tapahtua. Jos mies on niin kamalan mustasukkainen, miksi hän itse käyttäytyy noin? Joku ihme itsesuojelurefleksi, että pitää satuttaa ensin ettei toinen ehdi? Tekeekö tilaisuus pettäjän? Ja tiedän, että Jenni ei todellakaan pettäisi Tonia missään tilanteessa. Molemminpuolinen luottamuspula ja mustasukkaisuusongelma heillä ilmeisesti on, ja kuulemma melkoisen iso riita tuosta tuli eilen, jatkuu varmaan tänään. Yhdessä ovat olleet 3 vuotta, joista pian 2 vuotta saman katon alla.

Mellyaww
Seuraa 
Liittynyt11.8.2009

Omassa entisessä suhteessa sain myös kokea tuota mustasukkaisuutta, syytöksiä ja epäilyjä jatkuvasti. Jossain vaiheessa asiat kärjistyivät ensiksi siihen, että minulla oli baarista kotiintulo aika.. sen jälkeen kiellettiin kokonaan baari-illat kavereiden kanssa. Koskaan en mitään väärää tehnyt. Jälkeen päin selvisi, että se oli tämä mies, joka puuhasteli kaikkea ei niin hyväksyttävää varatulta ihmiseltä.

Eli, mies luuli, että käyttäydyn aivan kuin hänkin ja siksi epäili minua turhaan koko ajan.

Sellaista sattuu.
jostain se mustasukkaisuus ja epäilys aina kumpuaa. Oli se sitten omista teoista tai toisen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat