Tyttöystävää tai kavereita Kuopiosta?

Vierailija

Olen Kuopiossa asuva 19-vuotias poika ja toivoisin löytäväni ensisijaisesti samalta alueelta seuraa tytöistä/nuorista naisista. Olen 180cm pitkä, normaalivartaloinen, ruskeahiuksinen ja sinisilmäinen, eikä ainakaan metsäläiseksi olla koskaan ulkonäöllisesti sanottu. Pidän liikunnasta, lukemisesta ja musiikista, osaan myös itse soitella. Olen hieman ujo sosiaalisissa tilanteissa. Muuten olen hyvin puhelias ja mukava sitten kun en enää jännitä ihmisten seurassa ;) Huumorintajua löytyy samoin kuin romanttisuutta, luotettavuutta ja älyäkin. Toivon kovasti itselleni tyttöystävää joka haluaisi olla lähelläni, katsoa vaikka elokuvaa peiton alla kainalossani, käydä kanssani harrastuksissa, jutella syvällisiä ja nauttia vaan elämästä ihan kahden kesken =) En etsi väkisin pelkkää rakkautta vaan myös harrastuskaverit, lenkkeilykaverit tai juttuseurakin kelpaavat. Olisi kuitenkin mukava jos olisit valmis kaiken kohdilleen sattuessa vakavempaankin suhteeseen, vaikken itsekään ole varma kyvyistäni sellaisessa (: Odotan rauhallista etenemistä ja säännöllistä tapailua erilaisissa merkeissä, mikäli näin käy.

Sinulta toivoisin naisellisuutta sekä ulkonäön että luonteen puolesta. Tupakointia en hyväksy, mutta silloin tällöin voit juoda jos pystyt sen rajoissa pitämään. En tykkää myöskään siitä jos pitää käydä kapakoissa ihan siksi, että ''kaikki'' tekevät niin. Erilainenkin saa olla. Itse olen täysin päihteetön ja absolutisti, elämänarvoihini kuuluu myös uskonnollisuus joten toivon sinun hyväksyvän tämän asian. Toivoisin, että olisit myös urheilullinen sillä pidän itse kovasti erilaisista lajeista ja päiviini kuuluu vähintään pari pidempää lenkkiä. Saisit olla myös rauhallinen, huumorintajuinen, fiksu ja luotettava, mieluiten söpö tyttönen. Olisi myös suotavaa, että pitäisit itsestäsi huolta ja haluaisit olla hyvännäköinen :)

Saat toki olla myös kauempaa kuin Kuopiosta, mutta sitten tämä mahdollinen tapailu jäisi kovin vähälle mikäli se täysin minusta on kiinni. Lisää saa kysellä, voin ehkä vaikuttaa joiltain osin keskimääräisestä nykynuoresta poikkeavalta ajatus- ja arvomaailmani suhteen mutta jos tämänkin tekstin perusteella tunnet yhtäläisyyksiä välillämme niin reippaasti vaan ottamaan yhteyttä! (: Muistakaa, että ei välttämättä tarvitse ajatella vain seurustelusuhdetta yhteyttä ottaessa vaan otan ilomielin vastaan kaikki ketkä haluavat edes silloin tällöin nähdä tai pitää muuten yhteyttä.

Jään odottelemaan...

Sähköposti: doomstar92@hotmail.com
Myös mesen saa lisätä samasta osoitteesta.

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat