Miksi ei haluta enään?

Vierailija

Oon seurustellut poikaystäväni kanssa nyt reilu puoli vuotta.
JO parin kk jälkeen mulla alkoi halut muuttua, johtui ilmeisesti siitä että seksi tuntui kivuliaalta aika ajoin. Otettiin avuksi liukuvoide ja kivut katosi, mutta tarvetta seksiin minulla ei vieläkään ole.

Poikaystäväni taas on vonkumassa monesti päivässä ja tarjoilemassa penistään nenäni edessä, mutta kun ei tee mieli :(
Tuo vonkaaminen ja etenkin peniksen esitteleminen on itseasiassa alkanu häiritsemäänkin..
Hän on tehnyt sitä aivan alusta asti ja olenkin miettinyt että kun tavallaan "joudun" näkemään sitä jatkuvasti (ei pelkästään seksin yhteydessä) niin olen tavallaan turtunut koko kaluun eikä se enään tunnu kiihottavalta..?

Auttakaa ihmiset, olen vasta 20 vuotias, tämä ei voi olla ihan normaalia, en halua suhteen kaatuvan minun haluttomuuteen! =(

Kommentit (1)

Vierailija

E-pillerit? Itsetunto nollissa? Epävarmuus omasta kehosta? Poikaystävän surkeaakin surkeammat lämmittely-yritykset? Oma viitsimättömyys yrittää vietellä miestä (halut saattaa tulla siinä samalla kun viettelee)? Kiihottavien ajatusten vähyys (katso vaikka pornoa, lue vikakerta.comia, seksinovelleja, seksiblogeja tai mitä vaan seksikästä)? Keskustelun puute peniksen näyttämiseen liittyen? Keskustelun puute yleisesti seksiin liittyen? Oikeasti kiihottuminen seksin aikana?

Tuossa nyt muutama syy, mieti itse niihin vastauksia teidän kohdallanne.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat