Rakkaat lajitoverini!

Vierailija

Kuuntelin tuossa Nrj:n aamupoikien jotain ihmis-suhdeohjelmaa pari päivää sitten. Siellä sitten puitiin sellaista asiaa että vaikka on pitkä aika seurusteltu, niin miespuoliso ei kertaakaan ole sanonut maagisia sanoja, nimittäin minä rakastan sinua. Ensin helpotuin,että en olekaan näköjään ainut jolla on sama ongelma.
Kaippa se sitte on nii että nämä perus-suomalaiset miespuoliset tuppisuut eivät osaa tunteitaan ilmasita, mutta aika jännä,muuten tunteikas mieheni kyllä on. Harvoja miehiä tunnen jotka kahtoo naisen kanssa nyyhkyleffaa ja itkee lopussa :D Mekin ollaan yli 2 vuotta jo seurusteltu. Luulen myös,että osasyy sanojen puutteisiin taitaa olis mieheni menneisyydessä. Meillä on nimittäin 9 vuoden ikäero. Mieheni on kerennyt olla 2 kertaa kihloissa, ja 1 kerran naimisissa.Kaikki suhteet on päättynyt naisen pettämiseen,mistä lie semmosia naisia osannutki löytää..
Joskus aikoinaan hän sanoi että vasta yli viiden vuoden suhteen jälkeen tuntee toisensa ja että sillon vasta uskaltaa antaa kaikkensa. Myöhemmin mietin että lause antaa kaikkensa, tarkoitti vissiin sydäntä ja sielua..Mutta tällaisin mietelmin, onko kohtalontovereita? Olisi ihanaa jakaa näitä tunteita.

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat