Mökkisaunaan

Vierailija

Kesä tulossa ja mökkivieraat. Mökillä tietysti saunotaan ja mieheni kanssa tykätään saunoa pitkään. Jotta koko ilta ei menisi saunomiseen ja odotteluun, niin kaikki yhdessä saunaan on meidän mielestä paras ratkaisu. Ja tietysti alasti sillä uimapuvussa saunominen on ällöä. Useimmat saunavieraamme sen jo tietävät, mutta ensi kesänä tullee muutama uusi tuttavuus mökille kylään. Mikä on mielestänne korrekti tapa kysyä tuttavapariskuntaa yhteissaunaan? Vaikka alasti ollaankin niin mielessä ei mitään muuta kuin saunomista. Meistä alastomuus saunottaessa on enemmän kuin ok, mutta ehkä ei kaikista. Onko kokemuksia? Lähtisittekö te yhteissaunaan tuttavapariskunnan kanssa?

Kommentit (1)

Vierailija

Heippa! Kyllä se nakusaunominen on itselle se "normaalein" tapa saunoa. En kyllä ole koskaan saunonut pariskuntien kesken tai niin, että olisin ollut alasti miespuolisten seurassa. Ystävien ja sukulaisten (naisten) kanssa saunoessa olen aina alasti, elleivät muut jätä uikkareita päälle itse. Miesten kanssa en olisi.

Kannattaa kertoa vaikka kutsun yhteydessä että näin on teillä tapana tehdä, mielestäni makuasia miten on rennoin olla. Laittavat sitten oman mielen mukaan uikkarit jos tuntuu kiusalliselta. Sehän on tarkoitus: viettää mukavaa yhteistä aikaa yhdessä eikä stressata "pukukoodeista"! ;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat