Kauanko meikkejä saa käyttää, ellei niihin ole merkitty parasta ennen-päiväystä?

Seuraa 
Liittynyt29.6.2009

Olisikohan täällä joku itseäni viisaampi, joka osaisi sanoa, kauanko kynsilakkoja saa käyttää, ellei niihin ole merkitty parasta ennen-päiväystä? Mulla on kaksi vuotta sitten ostettua kynsilakkaa. Voiko sitä käyttää, kun se näyttää päällisinpuolin ihan hyvältä vielä..?

Kauanko saa käyttää mm. huulipunia, -kiiltoja -ja rasvoja sekä ihovoiteita, jos niihinkään ei ole merkitty parasta ennen-päiväystä?

Kommentit (3)

Vierailija

Jos koostumus, haju tai väri muuttuu on tuote pilalla.

Simppeliä.

Eikä päivämääräkään kerro kaikkea, sitä ei kannata tuijotella.

Vierailija

No aivan varmasti kynslakkaa voi käyttää niin kauan kuin sillä saa kynnet lakattua, jos se on mennyt huonoksi niin lakkaus ei onnistu :D

Muita meikkejä voi käyttää niin kauan kuin ne näyttää hyvältä, mutta jos ne on tosi vanhoja, sotkusia ja huonon näkösiä niin ei ehkä kannata käyttää kun voi olla bakteereita ja likaa..

luonnonkosmetiikkaansiirtynyt

Suurin osa kosmetiikoista on täynnä parabeeneja jotka ovat siis säilöntöaineita ja tuotteet säilyvät vuosikausia ellei jopa kymmeniä! Tanskassa parabeenit on jopa kielletty syöpää aiheuttavina ainesosina. Eli siitä voit päätellä kuinka kauan nämä ns. peruskosmetiikat säilyvät,  lähes ikuisesti

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat