Älä mene kadotukseen!

Vierailija

Kadotuksesta puheenollen monet ihmiset ajattelevat, ettei se ole totta. He pitävät sitä vain keksittynä juttuna, jota ei tarvitse ottaa vakavasti. He ajattelevat, että parempi olla pohtimatta lainkaan koko asiaa ja sittenhän sen kuoleman jälkeen näkee, mitä todella tapahtuu. Miksi vaivata päätään asialla, josta ei kuitenkaan ole niin suurta varmuutta? Mieluusti he myös keskustelevat ja ottavat esille monenlaisia hengellisiä asioita, jotka ovat aivan epäolennaisia verrattuna heidän sielunsa pelastukseen (naispappeus, voiko Jumala luoda niin suuren kiven ettei voi sitä kantaa…). Niillä he ehkä yrittävät torjua syvemmän keskustelun siitä, mitä tapahtuu tämän elämän jälkeen.

Mutta onko kadotus sittenkin totta? Onko kuolemanjälkeistä elämää? Sillä Jeesus, joka puhui paljon taivaasta mm. sanoen ”Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa” (Joh 14:2), puhui myös kadotuksesta. Hän mainitsi molemmat asiat puheissaan, joten meidän on hyvä miettiä, pitävätkö ne paikkansa. Miten kukaan voi olla sataprosenttisen varma, etteivätkö esim. seuraavat jakeet olisi totta? Ne osoittavat, että teoillamme on merkitystä eikä ole aivan sama miten elämme. Jos elämme sydän paatuneena, emme peri Jumalan valtakuntaa. Lisäksi ne osoittavat sen vakavan asian, että jos nimemme eivät ole elämänkirjassa, joudumme kadotukseen.

Tekstin lähde; http://www.jariiivanainen.net/alamenekadotukseen.html

Kommentit (1)

Vierailija

En ole aloittaja vaikka itsekin olen täällä anonyyminä.
Minsuta Johanneksen evankeliumin 3: 16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

Ja suosittelen tuitustumaan monipuoliseen internet-lähetystyön uranuurtajaan.

http://www.netmission.fi/fi/etusivu/?id=2

Netmission sisältää laajan ja suositun keskustelupalstan, paljon opetusta kristinuskosta sekä esim. streaming-palvelun jonka kautta voi seurata Jumalanpalveluksia, ohjelmia kuin myös erityisen suosion saavuttaneita keskiviikon lähetyksiä Seinäjoelta Helluntaiseurakunnasta, joita on jo lähetetty yli 10 vuotta. Siis "Sateet lähetä"-tilaisuuksia.

Keskustelupalsta toimii hyvin aktiivisesti ja on ollut internetissä jo yli 10 vuotta.

Siunausta elämääsi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat