pidennykset + urheilu = ?

Vierailija

siis kertokaa kaikki omia kokemuksia urheilusta + hiustenpidennyksistä :) onko hiukset edessä ja lähteekö ne helposti irti yms?

Kommentit (4)

Vierailija

ei kannata ottaa.. ei oos suositeltavaa ja ei sais pest niin usein... ei saunaa eikä kloorivettä... ...ei tee hyvää pidennyksille koko aikanen hikoilu ja pesu..

Mellyaww
Seuraa 
Liittynyt11.8.2009

tuota noin. Joo. Rippuu miten hoidat niitä. Ei ole edessä. Ainahan ne voi laittaa kiinni. Eikä ne urheillessa irti lähde jos on hyvin tehty ja hyvin hoidettu. Ainoo tosiaan on se, että ei olisi suositeltavaa pestä hiuksia niin usein. Rasittaa hiuksia. Mutta niinhän aina liiallinen peseminen.

Oikeet tuotteet vaan eikä turhaan pese rasittavilla pesuaineilla niin itsellä on ainakin useita kk:sia säilynyt.

Vierailija
sundae

klipsipidennyksillä onnistuu hyvin, kun laittaa ponnarille. klipseillä kiinnitettävät hiukset kun saa pois eikä tarvii pestä, eli ei mee huonoksi :)

Itsellänikin on kipsipidennykset ja oikein hyvin luonnistuu urheilu niiden kanssa tai ilman, koska nehän on kummiskin helpot ottaa pois. Kunhan muistaa vaan pestä tarpeeksi usein (riippuen paljonko niitä käyttää) ja kannattaa pestä ainoastaan kampaamoista saatavilla hiustenpesuaineilla, niin pysyvät ainakin hyvässä kunnossa! Ja tosiaan ponnarilla kannattaa pitää urheillessa, nii pysyvät paremmin päässä kiinni.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat