Etin uusii kavereita/kirjekavereita !

Vierailija

Heey ! Oon 20v naispuolinen henkilö ja haluaisin uusii kavereita keiden kans vois eka vaik meilailla ja jos meillä synkkaa nii olis kiva nähä livenäki. Suurin osa mun kavereista asuu joko toisella paikkakunnalla, on raskaana, seurustee tai on vaan muuten muuttunu tylsiks enkä oikeen koe kuuluvani joukkoon :D Ite oon tälläne chilli ja varmaan ihan kiva ihminen ja iästäni huolimatta en oo kovin aikuismainen..:D Tykkään elää ns.täysillä ja pitää hauskaa,juhlia ja heilua festareilla, käydä keikoilla ja reissata tai sit vaan chillata jossain kavereiden kans. Kuuntelen aikas paljon musiikkia, enimmäkseen räppiä. En oo myöskään mikään täydellinen ihminen, oon mokaillu ja sen sellasta.
Olis kiva jos löytäisin tätä kautta jotain samanhenkistä porukkaa ku mitä ite oon=) ja olis kans jees jos olisit suurin piirtein saman ikänen kun mä mutta eipä tolla nyt niin kauheesti välii oo.
Jooo mutta jos kiinnostais tutustuu niin pistäkää meiliä osotteeseen etinkavereita@hotmail.fi , kyseessä ei siis tosiaan oo oikee sähköpostini mut yritän käydä tsekkaas tonki osotteen säännöllisesti :)
?

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat