Valintakoekutsut AMK

Vierailija

Voisko tänne laitella ihmiset millon alkaa kolahdella valintakoekutsuja AMK:hon ja mihin AMK:hon :)

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

poikaystävälle tuli jo kutsu rakennustekniikkaan, itse hain esim sosionomiksi ja kutsua ei ole tullut. joka tapauksessa sieltä joku kirje tulee, eri asia mitä siinä sitten lukee. eli kyllä ne ilmoittaa kirjeellä vaikkei valintakokeisiin olisi menemistäkään

Vierailija

Hain Haaga-heliaan liiketalouteen ja finanssialaan, molempiin on kutsu tullut, eri viikoilla tosin. Hain myös Metropoliaan fysioterapiaan sekä viestintään. Fysioterapian kutsut lähetetään vasta muistaakseni tämän kuun lopulla.. :s viestinnästä ei tietoa.

Vierailija

Joo, mut se tulee paljo myöhemmin se kirje jos ei oo päässy. Ainaki viime vuonna tuli. Tai siis sillon ny tiesi jo muutenki ettei päässy.

Vierailija

Itse oottelen HUMAK:iin, ei ole vielä tullu. Kaveri odottaa Turun AMK -kutsua myös vielä (hakee sosionomiksi). Monille on tullu kutsukirje vasta ihan muutamaa arkipäivää ennen tenttipäivää (ärsyttävän myöhään) eli eipä tässä kannata aivan yöuniaan vielä menettää : )

Vierailija

Nytku tässä lueskelen näitä, minne kukin on päässy jne. niin alkaa paniikki tulemaan...Mulle ei oo vielä tullu mitään kirjeitä valintakokeisiin!!Hain sairaanhoitajaksi JAMKiin, KAJAKiin, TAMKiin ja Savoniaan..Mitä mä sitten teen, jos en pääse opiskelemaan!!!PANIIKKI!

Vierailija

Siis onko TAMK:sta tullut jo kutsut liiketalouden tradenomeille..? Ite hain ja kutsua ei tullut, joten taitaa se oljenkorsi olla jo käytetty.. :s

Vierailija

NIin siis tottakai mullekin olis pitänyt tulla se kutsu valintakokeisiin mutta oli hukkunut postiin. Joten, vinkkinä muillekin hakijoille: olkaa tarkkoina kutsujen kanssa ja kyselkää onko muille tullut ja soitelkaa omien kutsujen perään!! Onneksi tajusin soittaa ja lupasivat tänään lähettää uuden ensi viikoksi.. Huh, kyllä ehdin jo pelästyä. Tsemppiä hakuihin! :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat