GHD:n tilaus (tullit ym.), apua kaivataan!

Vierailija

Olisin aikeissa tilata GHD suoristusraudan Briteistä joko lookfantasticista tai feeluniquesta. Tarkemmin sivuja luettuani huomasin, että kummankin sivun tuotteet toimitetaan Guernseysta, joka kuuluu Iso-Britanniaan, mutta ei EU:n tullialueelle(?).

Nyt kysyisinkin teiltä, oletteko tilanneet jommasta kummasta nettikaupasta? Jäikö tuote tulliin (kun hinta ylitti 45€) ja minkäsuuruinen oli tullimaksu? Tiedän, että tällaisia keskusteluita on jo olemassa, mutta tuntuu etten saanut mistäkään kunnollista vastausta, ja myös tullin omat sivut ovat todella sekavat...

Kiitos kaikille vastauksista! :)

Kommentit (6)

Vierailija

Briteistä tilattaessa ei tule tullimaksuja :) Itse tilasin oman GHD:ni juurikin lookfantasticilta ja tilaus tuli parin viikon sisällä ilman sen kummempia ongelmia.

Joten ihan turvallisesti voit tilata! :)

Vierailija
Tinka-T

Mistä muuten luit, että myös lookfantastic postittaa tuotteet Guernseystä? Esim. tämän mukaan: http://useth.at/hyg3a "All countries *outside the EU* have additional customs clearance charges."

Terms&conditions kohdan alta ettii tekstin, jossa lukee Price and Payment ja sen alapuolella lukee "Please note that when shipping goods from Guernsey....". Mä ainakin käsitän ton niin, että tuotteet siis lähetetään sieltä Guernseysta..

Vierailija

No höh, onpas ristiriitaista...

Tosin tuollahan tosiaan lukee "If your delivery address is within the United Kingdom or Guernsey, no additional taxes will be charged to you" EU:sta ei mainita mitään.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat