Joogan hämärät taustat

Vierailija

Esipuhe
Kundaliinijooga
Astangajooga
Sahaja Jooga
Jooga
Jooga ja idän uskonnot
Uni kundaliinivoimasta
Valhe jälleensyntymisestä
Jeesus ei opettanut joogaa
Gurut ja seksisynnit
Tantrakultin pimeä puoli
Jooga ja kolmas silmä
Jooga ja aurinkotervehdys
Joogan terveysvauriot
Joogan alkuperä on Intiassa
Lopunajan synnit (jooga)
Ex-joogi Mike Shreven todistus
Loppusanat

Koko artikkeli; http://koti.phnet.fi/petripaavola/jooga.html

Kommentit (4)

dgsgs

"

Jooga aiheuttaa ongelmia mm. polvissa (rusto ja nivelet), revähtymät ja venähdykset kaulan alueella jota erityisesti pääseisonta aiheuttaa. Notkeat tai notkeuteen taipuvaiset ihmiset voivat loukata itseään taipumalla liian syvälle asentoihin, jotka voivat tuottaa ongelmia. Terapeutti Jake Kennedy (Kennedy Brothers Physical Therapy in Boston) on kertonut että puolen vuoden aikana heidän viiden klinikan vastaanotolla joogan aiheuttamat kudos- ja nivelvammat ovat nelinkertaistuneet.

Monet joogan harrastajat puolustelevat joogan aiheuttamia terveysongelmia sanomalla, että urheilussakin tulee rasitusvammoja ja loukkaantumisia, niin miksei siis joogassakin. Jooga on henkisen kasvun opetusta, jossa ihmisille opetetaan, että jooga-asentojen ja liikkeiden kautta ihmisen kehittyy henkisen kasvun tiellä kohti viisautta ja valaistumista. Joogaa ja sen aiheuttamia vammoja ei voi verrata urheiluvammoihin, koska joogaa markkinoidaan viisauden ja terveyden lähteenä, joka ei riko ihmisen kehoa, vaan pitää sen hyvässä kunnossa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos joogan henkisen kasvun tie olisi totta, niin joogan kautta ihminen ei rikkoisi omaa kehoansa. Koska joogan henkisen kasvun tie perustuu saatanalliseen valheeseen, niin siksi joogan harrastajilla esiintyy niin paljon terveysongelmia.

Urheilussa tunnustetaan se että harjoittelu voi aiheuttaa erilaisia vammoja, mutta joogassa opetetaan, että joogan fyysiset harjoitteet tuovat terveyttä sekä auttavat korjaamaan erilaisia vammoja. Urheilua ja joogaa ei siis voi verrata keskenään, sillä urheilu tunnustaa reilusti erilaisten vammojen syntymisen mahdollisuuden harjoituksen kautta, mutta jooga opettaa että sen fyysinen harjoite parantaa ja edistää ruumiinterveyttä ja kuntoa. Näin voi aluksi tapahtuakin joogassa, mutta mitä pitemmälle joogan harrastaja etenee fyysisissä harjoituksissaan, niin sitä todennäköisemmin hän vaurioittaa omaa kehoansa.

Joogan henkinen kasvu kulkee käsi kädessä fyysisen harjoituksen kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, joogan harrastaja kehittyy koko ajan fyysisissä harjoituksissa ja venyy ja taipuu koko ajan enemmän ja enemmän. Kun ihminen venyy ja taipuu koko ajan enemmän luonnottomissa asennoissa, joita joogassa on niin enemmin tai myöhemmin ihmisen keho kokee vaurioita. Tästä on todisteena intialaisen ortopedi Ashok Rajgopal todistus, jonka mukaan hän on asentanut lukuisia keinoniveliä sekä suorittanut useita polvileikkauksia johtaville joogaguruille.

Joogan takana on pahuuden henkivallat, jotka järjestelmällisesti joogan kautta rikkovat ihmisiä fyysisesti ja henkisesti. Henkivallat ohjaavat ihmisiä taipumaan mitä eriskummallisempiin asentoihin tavoitteenaan rikkoa ihmisen kehoa, eli tuottaa kipua ja tuskaa ihmiselle. Henkivaltojen usein käyttämä taktiikka on sellainen, jossa ensin saa ikään kuin porkkanaa (hyvää oloa), mutta jälkeenpäin keppiä (fyysiset ja psyykkiset vauriot). Tämä tulee selkeästi esille joogasta."

"Kaiken tämän avulla voi selkeästi todistaa..."

Hohhoijaa mitä tekstiä, lueppa ap ajatuksella uudelleen. Huomaatko mitään ristiriitaista? Pitäisikö sinunkin katsella asioita välillä vähän toisesta näkökulmasta, kuten itsekin paasaat?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat