Ongelmia suhteen alkuvaiheessa..

Vierailija

Kommentit (3)

Vierailija

ei hättää :) miun mielestä teijän pittää sopia missä mennään, sanoit ettette vielä virallisesti seurustele? mutta siun puheista päätellen haluisit että seurustelisitte ja siul tosiaan on tunteia tota kohtaan :) jos ymmärsin oikein ja halluut virallisen suhteen tämän kans nii ota asia puheeks niin että sanot sille että mitä mieltä se on ootteko yhessä vai ette? luulen että koska ette oo puhunu ehkä siitä että ette oo yhessä nii osa syytä voi johtuu siitä miehen käyttäytymiseen.. samalla ku sovitte seurustelusta voisit sanoo minkälaisia asioita sie arvostat ja minkälaisista asioista sie tykkäät, tykkäätkö koti-illoista biletyksistä jne? sitten, anna miehen kertoo omansa ja sitte voitte vaikka '' sopii yhteiset pelisäännöt '' jos niin haluutte. Jos hhaluut ja uskallat voit ottaa puheeks lempeellä ja vähän hauskallakin tavalla miehen nukahtelun ja muut huonot tavat, voit sanoo että sinuu ärsyttää vähän ne ja että ois kivempiaki juttuja :D ehkä, koska ette oo viellä ''virallisesti'' yhessä, ei se pidä tärkeenä sitä nukkuuko se leffan aikana vai ei. Jos toteutat jotain tästä miun ohjeesta nii ois kiva kuulla miten se toimi :) toivottavasti oli apua vaikka miun teksti onki vähän sekanen..

Vierailija

Okei, eli toi miehen nukahtamisongelma... Mun mielestä kuulostaa tosi omituiselta. Ymmärtäisin, jos sama tapahtuisi myös, kun mies hengailee jätkäporukkansa kanssa, eikä vain silloin, kun on sun kanssas. Eli luultavasti tää saattaa johtua susta... Joko teillä on ollu niin kivaa, että saat sen uupumaan/väsyneeksi tai sitten sillä tosiaankin on vain tylsää sun kanssas. Parasta ois, jos ottaisit asian puheeks, ja kysyisit suoraan, niin ei tarvis arvuutella, että mistä oikeen on kyse...

Ja ne sen 'muistihäiriöt', niin, aivan niinku itekin sanoit, se saattaa johtua jännityksestä, tai sitten sillä on oikeasti huono muisti. En mä mitään muutakaan selitystä keksi.

Ja sit vielä se sun lukkoonmeneminen. Kun sanoit, että ne puhuu paljon asioista ja ihmistä, mitä sä et tiedä, niin voithan sä sit kysyä mieheltäs jälkeenpäin, että kuka se ja se on, että tiedät sit jatkossa kenestä puhutaan. Ja toinen vinkki on se, että tutustut sen kavereihin paremmin (vietät enemmän aikaa niiden kanssa), niin opit varmasti tuntemaan ne paremmin, ja silloin ehkä uskallat myös ottaa enemmän kantaa asioihin!

Ja jos sä siis oikeasti pidät tästä miehestä, niin selvitä nää asiat, et saat vastauksia ja mielenrauhan... Tsemppiä!

Vierailija

Tosta nukahtelusta tuli mieleen, että olisiko mahdollista, että mies käyttää huumeita/lääkkeitä? En halua nyt mitenkään pelotella ja asiaan voi olla monia muitakin syitä, mutta nuo voivat myös selittää sitä.. Ja varmasti selittäisivät senkin, miksi mies ei muista välttämättä kertoneensa jotain juttuja. Mutta kuten edellä onkin sanottu, niin jännitys voi vaikuttaa tuohon juttujen toistoon. Onko mies millaisissa töissä? Tekeekö pitkää päivää tms.? Silloin ihminen voi nimittäin olla todella väsynyt ja jos on herkkä nukahtamaan, niin saattaa helpostikin nukahtaa, kun käy sohvalle makoilemaan :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat