Vierailija

Kerro kauneus vinkkisi!

Meikki, Hiukset, Ihon hoito tai vaatteet ja asusteet... Näitä on aina kiva jaella ja lukea!!!

Kommentit (5)

Vierailija

En nyt tiedä onko tää mikään ''kauneus vinkki'' mut mä pesen aina kasvot hyvin joka ilta. Aina baarista tullessakin pesen kasvoni. Ei ole näppyjä kiusana :D

Vierailija

Itselläni ainakin toimii sellainen vinkki, että juo paljon (mielellään se 2 litraa) vettä joka päivä. Iho on huomattavasti puhtaampi ja heleämpi. Vielä kun yhdistää tuohon todella rasvaisten ruokien välttelyn, niin hyvä tulee. Huomaan omasta ihostani heti, jos en ole näitä juttuja noudattanut. Näppylöitä ilmaantuu kuin tyhjästä melkein akneksi asti.

Toisena ihonhoitoon liittyvänä vinkkinä sanoisin, että kasvoja ei kannata pestä aamuin ja illoin voimakkailla tököteillä. Välillä on hyvä kokeilla pelkkää vesipesua, etenkin talvella, kun iho joutuu muutenkin koetukselle pakkasessa. Toki meikit kannattaa pestä kunnolla pois, mutta siihenkin suosittelen mietoa pesunestettä, esim. Lactoline. Ja hyvä kosteusvoide aina pesun jälkeen, myös yöksi!

Vierailija

Pakko laittaa tänne omakin vinkki!

Kahvin puruja ja vavuva öljyä sekasin: Loistava vartalon kuorinta seos. Kofeiini poistaa nestettä ja selluliittia. Öljy kosteuttaa hellästi ja purut kuorivat tehokkaasti. Voi lisätä jotain ihanaa suihkusaippuaa mukaan niin saa samalla tehokkaan pesun. Sitten vielä suihkun jälkeen vartalovoita pintaan niin kyllä on pehmeä ja sileä iho. Kokeilkaa!!!

Vierailija

Pese illoin aamuin kasvovedellä kasvosi. Aamulla, kun olet laittanut kasvoveden pistä sen jälkeen kasvorasvaa. Suoraan kasvorasvan jälkeen laitetaan meikkivoide. Monissa meikkivoiteissa lukeekin "laita kasvorasvaa ennen meikkivoidetta".

Toinen vinkki on, että laittaa iltasin ripsiinsä vaselinea ! Se tuuheuttaa ripsiä ja hoitaa niitä. Monet julkkikset tekevät näin :)

Vierailija

Kookosöljyä hiuksiin, antaa vaikuttaa n.30min ja sitten huuhtelee ja pesee hiukset ihan normaalisti. tulee ihanan pehmeet ja tosi hyväkuntoset hiukset! se öljy kannattaa sit pestä tosi hyvin pois, muuten jää rasvaset hiukset...

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat