Mielipiteitä Blogistani

Vierailija

Olen jonkin aikaa sitten alottanut kirjoittelemaan blogia, lähinnä omaksi ilokseni, tykkään kirjoitella ja laittaa asioita "muistiin"...

Kysyisin siis teiltä mielipiteitä blogista ulkopuolisen lukijan silmin, mistä minun pitäisi kirjottaa? entä olisiko jotain pitänyt jättää kirjottamatta? kaikki risut ja ruusut ovat tervetulleita :)

http://monabett.blogspot.com/

Kommentit (4)

Erika88
Seuraa 
Liittynyt29.6.2009

No, tietysti kirjoitat ihan ensisijaisesti siitä, mikä sua itseäsi kiinnostaa.

Mielestäni blogisi on ihan hyvä. Muutaman ei-niin-hyvän asian tosin bongasin: olen itse tarkka kirjoitus -ja kielioppivirheiden suhteen, joten niihin kiinnitin huomioni. Lisäksi kuvia sisältävät tekstit vähän hyppivät sinne tänne. Ne olisi hyvä laittaa esim. niin, että kaikki tekstit ovat vaikka kuvien alla.

Toivottavasti et loukkaantunut näistä parannusehdotuksistani! :)

Jos sua muuten kiinnostaa, käy tsekkaamassa oma blogini: http://erikan-elamaa.blogspot.com

Vierailija

Ainakin kuvat voisivat olla isompia ja voisit mainita mistä ne olet ottanut. Voisit myös käyttää enemmän itse ottamia kuviasi ja laittaa kuvia itsestäsi. Tekstistä tulisi entistä sujuvampaa jos kirjoittaisit kokonaisilla sanoilla etkä lyhenteillä. Tausta voisi olla myös hieman selkeämpi. Mutta tietysti kaikki lähtee siitä mitä itse haluat blogiisi laittaa nää tuli vaan mun mieleen kun sun blogia hieman selailin päällisin puolin.

Vierailija

Erika88:Joo noi kirjotusvirheet on mun pahe aina ollut , kirjotan joko nopeasti tai sitten mun pitkät kynnet hyppii mihin sattuu ja olen muutenkin vähän huolimaton :)

Alussa tosiaan tekstit hyppelivät vähän mihin sattuu, nyt oon yrittäny olla tarkempi senkin asian kanssa :) Ja kiitos paljon vastauksesta !

elppu: kiitos vastauksesta, koitan jatkossa muistaa noi vinkit :)

unisieppari: tämäkin asia on työn alla :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat