Miesten "Cosmo"

Seuraa 
Liittynyt9.10.2010

Olen tässä miettinyt, että onko miehillä netissä omaa, miehille tarkoitettua keskustelupalstaa? Olisi kiva joskus lueskella miesten juttuja, ja kysyä heiltä "suoraan" asisoista. Aivan kuten moni mies saa varmasti vinkkejä täältä Cosmon sivuilta. :D Suomi24 on jo käyty läpi, se on täynnä pilailumielessä kirjoitettuja viestejä joten siitä ei ole oikein paljon apua eikä keskusteluja voi ottaa niin "tosissaan". Olisiko teillä vinkkejä? Kirjoittavatko miehet edes keskustelupalstoille samoin kuin me naiset?

Kommentit (3)

Vierailija

Kyllä internetissä on paikkoja, minne miehetkin kirjoittelevat anonyymisti. Kuin myös kysyvät neuvoa/keskustelevat erinäisistä elämään liittyvistä asioista. Tietokoneista, peleistä, ihmissuhteista... Itseasiassa, kyseiset paikat muistuttavat suurestikin Cosmoa, jos jätetään pois paikan "omalaatuinen" huumori.
Kyseisissä paikoissa on myös jonkun verran tyttöjäkin, mutta he eivät paljoa itsestään puhu, koska kyseiset paikat eivät juuri ole naismyönteisimpiä paikkoja maanpäällä. Lähinnä kyseessä tuntuu olevan poikien oma puumaja, minne on tytöiltä pääsy-kielletty, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.
Jos päädyt sinne, suosittelen käyttämään kirjakieltä kirjoittaessa, ja jättämään hymiöt kokonaan pois.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat