Ymmärrys loppuu..

Vierailija

Olin lauantaina baarissa, ja sattuipa niin että tapasin siellä miehen. Heti alusta kemiat kävi yksiin ja juttu luisti, joten viimeisten hitaiden jälkeen päädyttiin samaan osoitteeseen.

Seksissä ei ollut mitään valittamista, aamullakin mies oli ihanan hellä ja huomaavainen, hassuteltiin yhdessä ja juteltiin kaikenlaista. Sain miehen puhelinnumeron ja pari kiihkeää pusua kun piti lähteä.

Myöhemmin samana päivänä laitoin herralle viestin, mutta vastausta en saanut, enkä ole sitä saanut tähänkään mennessä. Mikä tässä nyt oiken meni vikaan ja ymmärsinkö jotain muka väärin? Jos miestä ei kiinnosta, niin miksi pitää olla niin helkkarin ihana ja antaa vielä puhelinnumeronsakin..

Kommentit (5)

Vierailija

Ehkäpä mies antoi numeronsa vain siltä varalta, jos haluaisit joskus ottaa uusiksi? Tai ehkä mies ei vain odottanut yhteydenottoasi niin pian ja saatat tästä syystä vaikuttaa hieman yli-innokkaalta.. Ei noista miehistä aina ota selvää :) Käytös saattaa vaikuttaa joltain muulta, kun mitä ne sitten todellisuudessa haluaa. Vaikka eipä se vika taida olla vain miehissä :D

Vierailija

Joskus ihminen voi aluksi pitää toisesta kovastikin, mutta myöhemmin alkaakin ahdistamaan jostain syystä, tai sitten täysin ilman syytä. Ehkä hän tosiaan halusi uusintaa, mutta tulikin toisiin ajatuksiin.

Mellyaww
Seuraa 
Liittynyt11.8.2009

Justiinsa eilen keskustelin tästä aiheesta miespuolisen ystäväni kanssa. Hän sanoi, että voi kyllä naisia kotiinsa tuoda.. pitää hauskaa.. mutta joskus se vaan jää siihen. Hauskaa voi olla vain hetken. Joskus naiset tekevät kuulemma itseään liian tykö pelkästään yhden yhteisen illan päätteeksi. Mies kertoi mm. että kerran eräs baaripoka oli siivonnut koko hänen kämppänsä lattiasta kattoon.. ja erään hän oli joutunut väkisin työntää pihalle kun ei suostunut poistumaan.

Lisäksi tämä puhelinnumero asia.. hän sanoi, että joskus sen vaan antaa "muuten vaan". Onhan sitä kuitenki jo yö vietetty yhdessä niin ei kehtaa kieltäytyäkään. Ei kuulemma tarvitse olla ilkeä naiselle, vaikka ei enää haluaisikaan hänestä mitään.

JEP JEP. Tässä vaan yksi näkökulma asioihin. Mutta jokainen tapaushan on oma juttunsa.

Vierailija

Itsellä oli melko samanlainen tilanne viime syksynä. Tapasin baarissa todella ihanan miehen, vietettiin yö yhdessä, aamulla hän otti tosin ainoastaan minun numeroni, viestitti myöhemmin jne. Ehdotin pian että käytäisiinkö lasillisilla, oli kiireinen. Seuraavan kerran kun kysyin, niin herra ei tullut samaan baariin, vietti iltaa kavereiden kanssa, mutta nähtiin aamuyöllä, ja vietettiin taas yö yhdessä. Aamulla juttua riitti kyllä, juotiin kahvit, katsottiin tv:tä jne. Pian tämän jälkeen tapasin nykyisen avomieheni, ja herra viestittelikin kiivaasti ja kysyi voiko tulla käymään ennen töitä ja tämän kaltaista. Todellinen booty call. Kun kerroin sitten että meidän ei varmaan kannattaisi enää nähdä, kun olen löytänyt tärkeän ihmisen. Kysyin sitten häneltä suoraan, että et tainnut haluta muuta kuin seksiä, ja vastaus siihen oli että et tainnut sinäkään.

Eli lopputulos oli että kyseinen herra halusi vain säännöllisen panokaverin, ei muuta. Uskon että monet miehet antavat numeron, mutta eivät ole kiinnostuneet mistään vakavammasta.

Vierailija

voin sanoa että ymmärrys loppuu välillä todellakin! itellä oli tässä just tilanne että tapasin baarissa miehen joka oli todella ihana ja hellä. Nähtiin muutamia kertoja ja viestiteltiin vähintään joka toinen päivä. Itse uskoin että kaikki on hyvin ja puheet oli sen suuntasia että uskoin miehen olevan ihan tosissaan. Mutta sitten nähtiin yks päivä ja mies vaan sanoo että meijän pitää miettiä että kannattaako meijän nähdä enää....sitten parin päivän päästä laittaa viestin että ei halua jatkaa meidän juttua. kyllähän tuo ihmetytti hieman koska kaikki tuntu menevän hyvin. mutta kyseisellä tapauksella tais olla edellinen suhde vielä käsittelemättä....valitettavasti.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat