katumuspilleri + sen jälkeen milloin raskaustesti?

Vierailija

Moi. Eli mulla on käytössä Yasminelle-pillerit, mutta kolme viikkoo sitte unohtu ottaa yks.. Sitte seuraavana päivänä otin jälkiehkäisypillerin. Nyt on ollu rinnat tosi arat, väsymystä, huonoa oloa yms. Sopii raskauden oireiksi, mutta myös katumuspillerin sivuvaikutuksiksi. Nyt olis menossa se pillerien taukoviikko, viime lauantaina otin viimesen pillerin, eikä vieläkään kuulu menkkoja.. Haluaisin siis tarkistaa asian, mutta milloin raskaustesti näyttää luotettavan tuloksen?

Kommentit (6)

Vierailija

no, tuli menkat, mut ne kesti ehkä 2vrk ja oli tosi niukat. melkeen ku ei ois tullukkaan.. voinko mä olla raskaana vaikka tuliki menkat?

Vierailija

Raskaana ollessakin voi olla tiputteluvuotoa, jolloin ei siis ole kysymys menkoista. Toisaalta ei ne menkat aina ole samanlaiset, vaikka olisikin pitkään olleet säännölliset. Koska asia tuntuu sinua vaivaavan kovasti, kannattaa varmaankin varmuuden vuoksi tehdä testi, jotta asia selviää :)

Vierailija

noni, no tein testin, onneksi ei ollu mitään. :) ois ollu vähän huono ku opiskelut kesken ja kaikki, mutta jospa sitä sitte joskus muutaman vuoden päästä. :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat