Mistä isokokoisia kortsuja? Suositelkaa seksikauppoja?

Vierailija

Unohdin pillerin ja tarvittaisiin kortsuja seuraavaksi viikoksi lisäehkäisynä. Ongelma on se, että tarpeeksi isoja ei löydy. Netistä ajattelin tilata, varmuuden vuoksi jos tulee uudelleen tällainen tilanne, vaikka eivät kyllä taida ehtiä tänne "ajoissa".

Mutta eikö mistään ihan kaupasta löydy isoja?

Oon käynyt läpi peruskaupat ja useamman apteekin. Isoin, mitä löytyi, oli 56 mm ja se oli liian pieni.
Sitten kävin Jumbossa SinCity-liikkeessä. Sieltä olivat isot koot loppu ja menee vielä aikaa, ennen kuin lisää tulee.

Just sitä leveyttä tarvittaisiin + mieheni on isokokoinen sieltä tyvestä(?) eikä niinkään terskasta.
Kuulemma MySize-kortsut olis parhaimpia, niistä kun löytyy valinnanvaraa 69 mm asti.

No siis, osaisiko joku suositella siistiä ja asiallista erotiikkaliikettä tai tietääkö jotain muuta kauppaa tai apteekkia, josta löytyis oikeasti isoja (tai edes isompia kuin se 56 mm)? Ja pääkaupunkiseudulta.
Kalliossahan noita seksikauppoja on, mutta monet niistä on niin epämääräisen oloisia. Mua muutenkin vähän ujostuttaa mennä seksikauppaan, mutta toi SinCity oli semmonen johon kehtasin mennä, joten olisko mitään muuta sen tyyppistä kauppaa? :)

Kommentit (3)

Vierailija

Oma seskikauppa suosikkini on ehdottomasti keltainen ruusu. Se on nyt avattu uudelleen, samaan paikkaan missä se oli ennenkin eli kampin malmirinteessä. Sieltä löytyy (ainakin nettisivuilta) juuri näitä MySize-kondoomeja. Netti sivuhan on www.keltainenruusu.fi.

Vierailija

Tilasin Kondomikuninkaasta 6 kpl (olisin tlannut enemmän, mutta jos nyt ensin testataan), pikatoimituksella, toivottavasti ne tulis huomenna!

Kiitos vinkistä :) Toivottavasti tuolta löytyis. En pääse tänään käymään, mutta huomenna menen jos eivät ole kortsut saapuneet postissa - tai no jokatapauksessa menen, koska ei taida riittää loppuviikoksi noi 6 kpl :D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat