Mitä mukaan ulkomaille?

Vierailija

Ollaan lähdössä kuukauden päästä siis Kap verdeen viikoksi. En oo ollu ikinä missään ulkomailla ja nyt kyselisin teiltä vinkkejä mitä kannattais viikon rantalomalle ottaa, ettei tuu ihan hirveesti otettua mukaan turhia hömpötyksiä!

Ja TOKI jos löytyy sellasia, jotka olette käyneet kohteessa tai teidän tutut on käyneet, niin kokemuksia ois kiva saada lukea! :) Riu Karamboa oli hotelli mihinkä majottaudutaan, all-in-clusive matka, lähdemme mieheni kanssa kahdestaan :)

Ja näin tähän loppuun, tänne voi kirjotella kaikenlaisia vinkkejä ylipäänsä matkaa varten (mitä ottaa matkustamoon mukaan, millä välttää korvien lukkiutumisen, kuinka paljon rahaa ootte tavannu ottaa matkoille lähties jne jne!)

Kommentit (1)

Vierailija

Tässäpä jotain, mitä kannattaa ottaa mukaan:
- Vajaa shampoopurkki + muut pesuaineet (sellaiset, että ne riittää viikoksi, mutta voit sitten nakata pois ennen paluulentoa. Jää enemmän tilaa tuliaisille!)
- Pyykinpesuainetta pieneen purkkiin, jonka myös voi sitten heittää menemään ennen paluulentoa (jos tarvii pestä käsin sotkeentuneita vaatteita)
- Aurinkorasvaa korkealla suojakertoimella (usko mua, viikko menee paljon mukavammin, ku ei tarvii peitellä kohteessa palaneita paikkoja ja yrittää samalla ottaa muulle kropalle aurinkoa)
- Kevyitä kesävaatteita + jotain vaatetta viileiden iltojen varalle
- Pyyhe (yleensä hotellihuoneessa on pyyhkeet, mutta ite käytän yleensä toista vain hotellissa ja toista vain rannalla)
- Ihovoiteet, meikit, hygieniatarvikkeet (mitä nyt kaunistautumisessa tarviitkaan)
- Kengät (itellä yleensä varvastossut, balleriinat ja jotkut, joilla jaksaa kävellä pitkiäkin matkoja)
- Joku pienempi laukku (esim. illalliselle)

Lentokoneeseen yleensä otan käsilaukkuun kameran, kännykän, jotain tekemistä (sudokut, ristikot, lukemiset), purkkaa (ettei korvat menis lukkoon), lompakon, passin, mp3-soittimen... Tuossa on nyt jotain, toivottavasti saat noista jotain irti. :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat