Mitä makeannälkään?

Seuraa 
Liittynyt9.10.2010

Mulla on nyt tosi "akuutti" onglema, ku tekee kauheesti mieli jotain hyvää! Oon ollu tämän vuoden syömättä karkkia ja suklaata ja makeanhimoni on huomattavasti vähentynyt. Mutta nyt tekis jotain makeeta, tai jotain mikä veis tän himon... Oon just syöny joten tämä ei johdu mistään nälästä yms.

Ainut vaihtoehto, joka pyörii mielessä on mutakakku mutten tiiä jaksaisinko rueta vääntää sitä tähän aikaa illasta :D Onko teillä jotain ideoita? Mikä olis sellanen, minkä ainekset löytys jo valmiiks kaapista?

Tässä ois pari vinkkiä, mitä ite oon kokeillu makeannälkään:
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/3463/Tahmea%20suklaakakku/ (tätä on tullut tehtyä oikeasti keskellä yötä :P)

http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/54567/Helppo%20ranskalainen%20su... (tää on PALJON rasvasempi ku toi ylempi, mutta kukin tyylillään :))

http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/17033/Pikasuklaabrownies/ (reseptin mukaan tähän tartteis suklaata nii ei oo tullu tehtyä nii montaa kertaa)

http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/3461/Amerikkalaiset%20pannukakut/ (oh nam!! :P hittolainen ku ei ite jaksas rueta tekee näitä just nytte...)

Kommentit (4)

Vierailija

Ensinnäin: Miks et "saa" syödä karkkia tai suklaat mut mutakakku käy? Siinähän on kaloreit ihan sikana.

Ootkos kokeillu kuivattuja hedelmiä? Niitä saa kaupasta ostettua. Itse en niistä pidä. Tiedän kuitenkin, että ne ovat monen herkkuja :)
Jos sit taas mennään tolle herkku linjalle, niin http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/160553/Kaurasuklaapallot/ noi on hyvii. :) ne on tosi makeit eli niit ei voi syödä paljoo.

Vierailija

Itse syön pakastimesta mansikoita, jonkun hedelmärahkan tai ananaspurkin. Pilttikin on hyvää kun vähän lisää sokeria. Ihan normaalit tuoreet hedelmät on myös hyviä, kuten greippi, kiivit ja viinirypäleet.

glamnation
Seuraa 
Liittynyt9.10.2010
Mamelutti

Ensinnäin: Miks et "saa" syödä karkkia tai suklaat mut mutakakku käy? Siinähän on kaloreit ihan sikana.

No itse en miettinyt karkin ja suklaan jättämistä kaloreiden takia, vaan koska niisät tuli paha tapa. Mutakakkua en jaksa aina rueta tekemään (korkeintaan kerran parissa viikossa jos sitäkään), mutta karkkia ja suklaata tuli ostettua monta kertaa viikossa. 2-3 suklaalevyä tai 400gr irtokarkkeja per viikko kuului mun "normaaliin" herkutteluun :D

Kiitti vinkeistä, pitää rueta hamstraamaan pilttejä ja sun muita makeita kaappiin :)

Vierailija

Nom nom nom! Toi on kyllä ihan loistavaa. Jokainen on varmasti syönyt itse tehtyä hedelmäsalaattia. Mä ite tykkään siitä. Ostaa kaupasta säilöttyjä sekahedelmiä ja sitten lisäilee sinne hedelmiä oman maun mukaan. Toisaalta joskus käy niinkin, että syö pelkät sekahedelmät..
Ja purkki persikat on kaikista parhaita.. :P

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat