Vilkaise blogiani & kommentoi/arvioi! Kiitos.

Vierailija

Otsikko kertookin jo kaiken.

http://life-is-a-small-and-big-things.blogspot.com/

Elikkäs, Te viitseliäät ja ylipäänsä blogeista kiinnostuneet tyypit, vilkaisisitteko ja kommentoisitteko vähän blogiani? Mitä mieltä tekstien sisällöistä ja kokonaisuudesta yleensäkin? Olisi mukava kuulla vähän mielipiteitä, vaikka kirjoitankin blogiani lähinnä itselleni, en halaja sinne kymmeniä lukijoita, mutta arvosteluja olisi kiva lueskella! :)

Kiitos viitselijäille!

Jos tahtoo, niin voi toki linkittää omankin bloginsa.

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

Kielioppi hallussa ja silmään ei pistänyt aikaan yhtään isompaa kirjoitusvirhettä. Hyvä, vaikkei tällaisessa puhekielisessä blogissa tarvitsekaan hieroa pilkkua!

Sisältö on paikka paikoin hieman latteaa, mutta sellaistahan se arki on. Jatka samalla tavalla aiheita arkailematta ja alkaa todennäköisesti syntyä joskus ihan menevää proosaa.

Vierailija

Ihan mielenkiintoisia tekstejä ja hyvin kirjoitettuja. Minulle visuaalinen puoli on kuitenkin kaikessa tärkeintä, joten ulkoasun tylsyyden vuoksi en viitsisi lukea pidemmälle.

Mutta jos itsellesi kirjoittelet, niin eihän sillä ulkoasulla sitten niin väliä olekaan : )

http://mustikkaa.blogspot.com

Vierailija

No joo, ohan toi aika yksinkertainen, mut toisaalta tykkään pitää sen tollaisena.

Oishan tota tekstiä varmaan kivempi lukea, jos mulla olis kuvia, mitä laittoo tasapainottaa tekstiä. MUTTA kun ei ole sitä ommaa kameraa eikä hirveästi innosta googlesta kopsailla, ni sen takia aika tekstirikas ja muutenkin yksinkertainen.. :)

Vierailija

Ääääh, tylsä blogi, paljon kirjoitat asiaa, mutta en jaksanut lukea paria lausetta enempää, kuvat tasapainottais välillä sitä mitä lukee...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat