miehen toiveet..

Vierailija

Mun poikaystävä on toivonu, et sen nähden tyydyttäisin itseäni. Mua vähän ällöttää ajatus, oks teistä kukaan tehny silleen? Tai jotain muuta miestä miellyttääkseen ja jos niin mitä?

en ole vielä suostunut, enemmänkin ahdistaa, kun mies ehdottaa tommoista.

Kommentit (4)

Vierailija

Tuo on sinäänsä aika jännä juttu. En tierä, mutta osa miehistä (en väitä että kaikki) kiihottuvat siitä jos näkevät naisen tyydyttämässä/hyväilemässä itseään. En sanoisi että se olisi ällöttävää, eikös se ole mukava tietää jos mies himoitsee sinua? :D
Sinun kannattaisi joku kerta ihan yllättää hänet. :)

Vierailija

Koskaanhan ei kannata tehdä mitään sellasta, mikä ei itsestä tunnu mukavalta. Exäni pyysi minulta samaa ja se tuntui kyllä aluksi hieman kiusalliselta juuri tuon yksityisyyden tunteen vuoksi. Uskallauduin kuitenkin kokeilemaan ja hän oli erittäin tyytyväinen ;) Joten jos se ei tunnu ylitsepääsemättömältä kannattaa kokeilla ja eihän sitä tarvitse mennä loppuun asti ainakaan heti, vaan voit näyttää vaan vähän esimakua :)

Vierailija

Ote esileikkimielessä. Voithan tehdä sitä alkuun ihan vain "esitys" mielessä. Siis niin ettei tarkoituksesi ole tyydyttää itseäsi vaan miellyttää miestäsi. Ehkä et ota sitä silloin niin henkilökohtaisesti. Toinen vaihtoehto on, että kun makoilette vierekkäin ja jos sinun tekee mieli, niin sen sijaan, että menisit suukottelemaan miestäsi alatkin hyväilemään itseäsi. Luottamustahan tuo vaatii paljon parisuhteelta jos sen ajattelee liian yksityisenä asiana. Ehkä aika ei ole vielä oikea ja suhde/luottamus tarpeeksi vakaalla pohjalla

Miumiu92 on siina ehdottomasti oikeassa, ettei sinun tarvitse IKINÄ tehdä mitään sellaista mitä et oikeasti halua. Sinulla pitää olla oikeus sanoa ei.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat