Kasvatustieteistä...

Vierailija

Kannattaako yliopistoon hakea kasvatustieteitä opiskelemaan jos ei halua opettajaksi? Eli mitä muita mahdollisuuksia valmistuneilla on esim. tiettyjen sivuaineiden perusteella?

Kommentit (2)

Vierailija

Itse en yliopistossa opiskele, mut ymmärtääkseni sulla on vaihtoehtoina esim. kasvatustieteisiin liittyvä tutkimus- ja kehittämistyö. Ehkä rautaisannos psykologiaa siihen yhdistettynä antais lisävaihtoehtoja.

Tän löysin, tää taitaakin olla ennalta tuttu mutta laitan nyt kuitenkin:

"Kasvatustieteiden (yleinen ja aikuiskasvatustiede) koulutus antaa opiskelijalle laaja-alaiset valmiudet alan tutkimustyöhön, asiantuntijatehtäviin ja kehittämistyöhön. Koulutuksesta valmistuneiden tehtävien kirjo on laaja ja työllistyminen on hyvä. Valmistuneet sijoittuvat esimerkiksi koulutuksen suunnittelu- ja kehittämistehtäviin sekä organisaatioiden ja henkilöstön kehittämis- ja koulutustehtäviin. Kasvatustieteilijät toimivat myös erilaisissa tutkimus-, selvitys- ja muissa asiantuntijatehtävissä sekä vaativissa ja monipuolisissa opetus- ja koulutustehtävissä. Valmistuneet ovat sijoittuneet yksityisiin yrityksiin, erilaisiin järjestöihin, valtion ja kunnan palvelukseen sekä yliopistoihin ja muihin tutkimus- ja oppilaitoksiin."
http://www.helsinki.fi/kasvatustieteet/opiskelu/kya.htm

Vierailija

Kiitti viestistäsi, Toukokuu!

Pitää pistää harkintaan. Psykologiaa mietin itsekin mahdollisena sivuaineena, se on myös mielenkiintoista :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat