LÄHTEEKÖ KORTTI?

Vierailija

Eli siis poikaystäväni ei ole käynyt vielä kakkos vaihetta ja on aikaisemmin saanut sakot turvavyöstä. Tänään hän oli ajanut 60km/h alueella 80km/h ja kamera oli välähtänyt. Nyt hän pelkää menettävänsä kortin. Voiko näin siis käydä?

Kommentit (6)

Vierailija

Lainaus:

Toivottavasti lähtee kortti ja pitkäksi aikaa.

Niinpä, olen täysin samaa mieltä.

Nuoret eivät tajua vaarantavansa muuta liikennettä omalla toiminnallaan. Vastuutonta ja typerää!

Vierailija

Krhm mielestäni hidastelevat ja epävarmat mummelit vaarantavat liikennettä paljon enemmän kuin nuoret!

Ei lähde minun mielestäni. Kolmesta virheestä vasta lähtee eli esim. kolme ylinopeutta. Mutta senhän näkee sitten.

Vierailija

Muistaakseni kortti lähtee jo kahdesta sakosta, jos ei ole kakkosvaihetta vielä suoritettuna. Mutta en ole tästä aivan varma, se lukumäärä saattaa olla myös kolme.

Vierailija

Kyllä lähtee kortti kahdesta sakosta jos ei ole autokoulun kakkosvaihetta vielä käynyt! Itselläni nimittäin lähti kahdesta ylinopeussakosta, ensimmäinen tuli suoraan poliisin tutkasta ja toinen kamerasta. Siinä kylläkin meni reilu puoli vuotta jälkimmäisen sakon jälkeen ennen kun tuli kutsu poliisilaitokselle korttia luovuttamaan.. Ja siinä on sit kaiken lisäks sellanen mukava juttu et joutuu menemään teoriakokeen ja inssin uudelleen jos on kortti lähtenyt.. Silkkaa rahastusta mut ei auta muu kun suorittaa !

Vierailija

Meillä opetettiin, että jos vuoden sisällä väliaikaisen kortin saamisesta saa kahdet sakot, lähtee kortti ja jos kahden vuoden sisällä kortin saamisesta tulee kolmet sakot niin kortti pois. :) Tai tietenkin jos ensimmäisellä kerralla ajat kännissä vastaantulevien kaistalla ilman turvavöitä reilua ylinopetutta ja autosta löytyy huumausaineita niin kai siitä menee kerrasta se kortti pois..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat