Oulu

Vierailija

Hei!
Opiskelen liikunta-alalla ja haluunkin tietää oisko Oulussa tyttöjä (yli 20v) joita kiinnostais osallistua lyhyeen testaukseen + ravinto/liikunta/laihdutus "luennolle". Eli siis antaisin testeihin liittyen palautetta ja vinkkejä elämäntapoihin/laihduttamiseen/kropan muokkaamiseen ja ihan vaan hyvään oloon.

Kiinnostuneita?

Kommentit (6)

Vierailija

En oo vielä päättäny. Joko pyöräergo tai ukk kävelytesti tai jonkunlainen kevyt lihaskuntotesti tai ehkä joku innbody-mittaus. Tää on vielä ihan auki, riippuu täysin saanko pientä ryhmää kokoon ja minkälaisia tyyppejä ja minkälaisia testinteko mahdollisuuksia mulla tulee olemaan.

Voisin ehkä myös ns. omalla ajalla jatkaa tän kehittelyä siten että seuraisin pitemmällä aikavälillä kunnon kehittymistä /laihduttamisen etenemistä (jos löytyy kiinnostusta). Vähän kuin etä personal trainer:D

Vierailija

Laittakaa jtn pientä infoa itestänne ja mahdollisia toiveita osoitteeseen minelle3 (miukumauku) hotmail . com :) En lupaa tän jutun suhteen vielä mitään kun moni asia on auki, mutta aika varmasti jotain kiinnostvaa kehitän (tää liittyy mun työharjottelun näyttöön).

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat