Vaihto-opiskelu ja poikaystävä

Vierailija

*poistettu*

Kommentit (3)

Vierailija

Kuvauksesi perusteella et mielestäni ole kylmä, tunteeton, kohtuuton tai julma. Minusta nuo adjektiivit sopisivat tällä hetkellä ennemmin poikaystävääsi! Kuten sanoitkin, edes rakkaimmallasi ei ole oikeutta riistää sinulta unelmiasi. Poikaystäväsi vaikuttaa todella läheisriippuvaiselta ihmiseltä. Saanko kysyä minkä ikäisiä olette? Onko poikaystäväsi koskaan asunut yksin, eli voisiko häntä pelottaa arjesta (kotiaskareet ym.) selviäminen ilman siippaa? Ehkä hän pelkää että suhteenne muuttuu poissa ollessasi? Varmastihan se muuttuukin, mutta ei sen päättyä tarvitse.

Sinun pitäisi vielä yrittää puhua poikaystävällesi. Jos hän on kerran tiennyt unelmastasi, hänen pitäisi myös pyrkiä ymmärtämään, että et lähde kiusallasi vaan koska se todella on jotain sellaista, mitä olet kauan halunnut. Voit painottaa sitä, että rakastat häntä ihan yhtä paljon vaikka ette fyysisesti voisikaan olla toistenne lähellä vuoteen tai puoleen. Vuosikin on lopulta varsin lyhyt aika ja menee kuin hujauksessa, kun keksii itselleen muuta mieleistä tekemistä.

Vakaa parisuhde kestää myös väliaikaisen välimatkan. Useille pariskunnille pitempi ero tekee jopa hyvää. Nykyään on vielä niin hyvät videokeskustelumahdollisuudetkin Skypen ynnä muiden sovellusten ansiosta, että tuntuu melkein kuin toinen olisi siinä vieressä.

Itse vietin yhden kesän ulkomailla töissä. Mieheni tietenkin etukäteen murehti vähän ikäväänsä, mutta kannusti alusta lähtien minua menemään ehdottomasti kohti unelmiani ja sanoi olevansa ylpeä minusta. Ensi syksynä meillä on edessä mieheni vaihto-opiskeluvuosi. Ja minullakaan ei tullut mieleenikään yrittää estää häntä lähtemästä. Tiesin jo vuosia sitten, että näin tulisi todennäköisesti tapahtumaan. Odotan oikeastaan ihan mielenkiinnolla, millainen vuosi meillä on tulossa. Kun puolisoaan ehtii oikein kunnolla ikävöimään, sitä oppii samalla myös arvostamaan ja kunnioittamaan aivan eri tavalla.

Tsemppiä teille!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat