seurustelevat hoi!

Vierailija

Auttakaa mua! Olin perjantaina avokkini kanssa hänen kaverillaan viettämässä iltaa ja se ilta jäi vaivaamaan. Avokkini kaveri (myös minunkin kaverini) kertoi mm. että käy meillä kylässä vain minun takia,on ollut kiinnostut minusta jo 4 vuotta yms. Olen ihan sekaisin,en saa tätä iltaa mielestäni. Hän myös sanoi että avokkini ja minun suhde ei tule kestämään. Olemme olleet 4vuotta yhdessä ja meillä on 6kk vanha tyttölapsi. Suhteemme on jo jonkun aikaa tuntunut ns. "pakkopullalta" eikä meillä tunnu olevan juuri mitään yhteistä enää.

Mietin vain että olenko vain imarreltu kun joku mies on kiinnostunut minusta,sillä olen ainoastaan seurustellut vakavasti avokkini kanssa,hän on ensirakkauteni. Mutta toisaalta avokkini kaveri on todella mukava ja olen aina viihtynyt hänen seurassaan. Tämä paljastus oli vaan aikamoinen pommi.

Tanssin miehen kanssa baarissa illan viimeisen hitaan (avokki suorastaan painosti tanssimaan),eikä siinä mitään. Tanssin loputtua hän pussasi minua nopeasti huulille (kesti max 2sekuntia) Mentyämme hänen luokseen nukkumaan,halasin häntä ja mies pussasi pari kertaa suulle. Tämä kuulostaa hirveältä mutta tuntuu että jäin kaipaamaan lisää. En missään nimessä olisi valmis menemään hänen kanssaan sänkyyn,ei niin pitkälle. Läheisyyttä lähinnä hakisin.

Onko kellään ollut edes hieman samantapaisia kokemuksia tai tunteita?

Kommentit (9)

Vierailija

oivoivoi ei kuulosta kovinkaan hyvältä tuo.

Toisaalta se kuulostaa mun korviin siltä, että jos et ole oikein muiden kanssa koskaan ollut ja tämä tyyppi on kuitenkin kiinnostava ja hauska, niin tottahan toki alkaa kiinnostaa. ja tietenkin tunnet itsesi imarrelluksi. mutta sun tapauksessa teillä on avokkisi kanssa yhteinen lapsi ja pitkä taival takana. sitä ei kannata heittää nurkkaan mistään pienestä flingistä.

Toisaalta täytyy sanoa, että kun mulle pitkässä suhteessani joskus kävi noin, oli juttua toisen miehen kanssa, tajusin että selkeesti haikailen muiden miesten perään. en lopettanut suhdetta mieheeni siihen paikkaan, mutta puolisen vuotta sen jälkeen huomasin että liikaa kyllä muut miehet pyörii mielessä ja erosimme. En ole päivääkään katunut tekoa. Teillä toki eri tilanne kun on lapsikin ympyröissä mitä pitää miettiä. Ehkä kannattaa avokilta kysyä että miten hänen mielestä teillä menee? tai yrittää tuoda teidän suhteesen jotain uutta jännittävää? Maybe?

Vierailija

Niin minustakin tuntuu että tässä on kyse siitä että olen imarreltu,mutta en saa tätä miestä meielestäni! Tosiaan avokkiani ennen ollut jotakin mutta tämä on ensimmäinen varsinainen suhteeni. En tosiaankaan ole nyt jättämässä miestäni tämän takia mutta en usko että olemme enää yhdessä parin vuoden päästä. Pieni tyttömme tosiaan pidättelee mutta loppu peleissä lapsi ei kuitenkaan ole mikään syy olla yhdessä.

Mies on sanoi että avokkini ja minun suhteeni ei tule kestämään mutta ei kuitenkaan halua olla se joka rikkoo suhteemme.
Rakastan miestäni mutta en mahda tunteilleni mitään. Ja kaikista pahinta on että tuntuu kun jokin olisi jäänyt kesken meidän välillä ja haluaisin jatkaa :/ Pitäisi varmaan vaan yrittää unohtaa mutta hankalaa se on koska avokin kaveri käy meillä kylässä ainakin pari kertaa viikossa.

Kiitos jos ees joku lukis ja vastais,tää helpottaa ku saa ees vähän purkaa tunteitaan :D

Vierailija

oot jo pettäny miestäs, onnee siitä. kandee lempata se kun miehes voi saada parempaa, jonkun joka oikeesti välittää. hyppää sä vaan ton kaverin kaulaan ni onnistut loukkaamaan miestäs viel enemmän. ja lapses elämän sotket samalla.

Vierailija

Kannattaa kyllä vakavasti miettiä mitä haluat elämältäsi ja millaisen elämän haluat lapsellesi.

Kyse on tässä enemmän lapsesi oikeuksista (laitathan lapsesi aina etusijalle), hän tarvitsee kaksi hyvää vanhempaa, asuivat he sitten samassa tai eri osoitteessa.

Yrittäisittekö saada suhteenne toimimaan lapsen isän kanssa.

Vierailija

Minulla oli samankaltainen tilanne lähes kaksi vuotta sitten kesällä.Olin seurustellut silloisen avomieheni kanssa jo 4 vuotta.Hän oli ensirakkauteni ja ajattelin aina,että tulisimme olemaan koko loppuelämämme yhdessä. Lapsia ei kuitenkaan ollut. Suhde oli muuttunut viimeisen vuoden aikana ns. todella arkiseksi ja meillä ei tuntunut enää olevan suhteessa kipinää.Tottakai lähes kaikki suhteet jossain vaiheessa muuttuvat ja "ensihuuma" katoaa mutta minulla oli tunne etten ollut enää kovin onnellinen suhteessamme. Ajattelin kuitenkin asioiden järjestyvän ja yritin muuttaa suhtautumistani.
Kaikki kuitenkin muuttui kun kesällä tutustuin paremmin mieheen,joka osoitti vahvasti kiinnostusta minuun.Ihastuin häneen kesän aikana,mutta en myöntänyt sitä missään vaiheessa itselleni. Ajattelin,että tuo tunne menee ohi ja voin jatkaa taas elämääni normaalisti. Pyysin jopa tätä miestä olemaan ottamatta yhteyttä minuun,jottai saisin hänet pois mielestäni. Se ei kuitenkaan onnistunut vaan tapasimme vähän väliä sattumalta rannalla,ystäväporukan juhlissa yms. En saanut häntä mielestäni ja ajattelin häntä jatkuvasti.
Loppujen lopuksi kesän aikana tajusin,että minun oli tehtävä päätös mitä haluaisin tulevaisuudelta. Kerroin silloiselle avomiehelleni ihastuksestani ja puhuimme asiat selviksi.En voinut tunteilleni mitään.Ero ei ollut helppo,koska en tiennyt olinko tekemässä oikeaa päätöstä.Tiesin hyppääväni uuteen seikkailuun,vaikka en edes ollut tuntenut ihastustani kuin muutaman kuukauden.Toinen vaihtoehto olisi ollut jäädä tuttuun ja turvalliseen suhteeseen..jossa en kuitenkaan ollut tuntenut itseäni onnelliseksi.
Päivääkään en ole päätöstäni katunut.Kaksi vuotta olen ollut uudessa suhteessa ja olen onnellisempi kuin koskaan ennen.Uskalsin tehdä ratkaisun ja siihen ratkaisuun olen ollut tyytyväinen,sillä olen saanut elämältäni paljon enemmän.

Kehottaisin sinuakin miettimään sitä,että jos nyt jo sanot ettet usko teidän olevan yhdessä enää parin vuoden päästä niin onko suhdetta järkevä pitkittää? Tottakai ajattelet lapsesi parasta,mutta lapsikaan ei tule olemaan onnellinen perheessä,jossa äiti ja isä eivät ole onnellisia.
Keskustele tunteistasi rehellisesti nykyisen miehesi kanssa.Vain niin asiat selviävät ja sillä tavalla et satuta ketään.Et itseäsi etkä nykyistä avokkiasi.Salailu ja pettäminen on aina huonoin vaihtoehto ja silloin asiat menevät kaikkien kannalta monimutkaisiksi.

Vierailija

Tuo sun tilantees kuulostaa niin tutulta. Meidänkin suhteemme on jo niin arkipäiväistä ja päivät menee samalla tavalla. Rakastan miestäni mutta kaipaisin huomiota ja sitä ensihuumaa. Tosin minun on hankala kuvitella esim. asuvani avokkini kaverin kanssa yhdessä. Toisaalta ajattelen että en tule ikinä saamaan ketään jos/kun lähden tästä suhteesta nyt. Olen niiin sekaisin tällä hetkellä.

Ja tottakai kai laitan lapseni etusijalle,hän on minulle kaikki kaikessa. Mutta tiedän omasta kokemuksestani että lapsen on parempi kasvaa kodissa,jossa on rakastava ja hyvä ilmapiiri. Nyt kaikki saa varmaan sen kuvan että tappelemme mieheni kanssa jatkuvasti yms,mutta ei se niin mene. Kaikki on yleisesti ottaen ok,mutta kaikki tuntuu vaan niin tavalliselta :/

Ja aikaisemmalle kommentoijalle tiedoksi,en ole pettänyt miestäni! Nämä pusut oli vaan kaveripusuja,niin olis kuka tahansa voinu antaa kaverilleen. Ei tosiaankaan mitään nuoleskelua yms. Toivottavasti joku saa selvää tästä.

Vierailija

Kuulostaa kyllä aika heppoisilta syiltä viedä lapselta isä vain koska "arki tuntuu tavalliselta". Tuskin se mitään ruusuilla tanssimista olisi olit sitten kenen kanssa tahansa tai yksin. Suhteen eteen on tehtävä töitä ja ehkäpä voit järjestää itsellesi jotain extreme-toimintaa, jos sitä kerran vaadit?

Vierailija

No en mä nyt niin naiivi oo että kuvittelisin että elämä olis aina ruusuilla tanssimista. Enkä mä lapselta ole isää viemässä,en tosiaankaan. Unohdan koko jutun ja jatkan elämää normaalisti,onpahan kaikki tyytyväisiä.

Vierailija

ok. aika outoo. mulla on miespuolisii kavereita aika paljon ja eikä kyllä tuu harrastettuu tommosii ns. kaveripusuja? mitä sitten lienevät. selityksiähän aina löytyy. jos ne ovat niin viattomia niin kertoisitko niistä nyk, miehellesi? nehän ovat vain kaveripusuja.
noh mutta itse me teemme ratkaisumme, ei kukaan muu

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat