Huono itsetuntoni+miehen käytös

Vierailija

Ongelmani koskee itseäni ja miestäni.
Ekaksi minua vaivaa välillä äärettömän huono itsetunto. Kerran kun oltiin kaupassa+minun kaveri niin mieheni kommentoi yhtä kaunista naista "huh huh" olin niinkuin en olisi kuullut, koska en siinä viitsinyt mitään kaverini kuullen sanoa. Hänen kommentinsa kuitenkin "sattui" minuun.
Harvoin hän kuitenkaan kommentoi ketään kadulla.
Sekä kun katsomme telkkaria ja jos siellä sattuu olemaan joku hyvännäköinen nainen niin miehelläni alkaa usein seisomaan ja samaan aikaan hän rupeaa hiplailemaan välillä penistään? miksi?

Tekeekö kenenkään muun mies näin? miten voisin parantaa itsetuntoani?

Toiseksi mieheni ei tyydytä minua koskaan loppuun asti, jos hän itse tulee aikaisin. Vaan käskee vain menemään suihkuun+tulee itse perästä. Sen jälkeen jatkamme normaalia askareitamme. Viime kerralla meninkin vessaan vielä sen jälkeeen hoitamaan itseni loppuun.. mies meni jo nukkumaan. Kun tulin mies kysyi "mitä oikein teit äsken?" en vastannut mitään.

Enkä halua mitään kommentteja,että jätä se jne. koska rakastan häntä kuitenkin paljon ja hän osaa olla todella ihanakin.

Kommentit (5)

Vierailija

Ei kyllä kuulosta ihanalta mieheltä. Itsetuntosi ei parane tämän miehen kanssa, jos himoitsee muita naisia, mutta sinua ei kehu koskaan. Ja todellakin, kuka mies hiplaa penistään ja kuolaa tv-sarjan naiselle, kun tyttöystävä katsoo samaa ohjelmaa siinä vieressä? Ymmärrän pornon, mutta kirjotustesi perusteella, sinä et kiihota miestäsi, vaan muut naiset. Hän tuskin välittää sinusta yhtä paljon, kuin sinä hänestä. Mieshän ei edes halua saada sinua tulemaan seksin aikana. Et pysty mitenkään muuttamaan miestäsi, ellei hän itse halua muuttaa käytöstä (mitä kovasti epäilen, sillä hänhän ei tiedä tekevänsä väärin). Ja muuttuminen kestää todella kauan, ei pari kuukautta vaan ehkä jopa vuosia. Voithan toki keskustella miehesi käytöksestä, mutta mieti nyt itsekkin haluatko että sinusta tulee katkera ja itsetunto täysin pohjalla?

Vierailija

Noh tuo peniksen hiplailu on tyypillistä kaikille miehille. Harva tosin hiplailee muniaan sen vuoksi, että jonkun tv- tähtösen takia stondaisi, vaan siksi että munien hiplailu on kivaa. Eikä stondis kyllä aina automaattisesti tarkoita sitä, että miestä kiihottaisi. Eihän naisten nännien nöpöttäminenkään tarkoita automaattisesti sitä, että nainen olisi kiihottunut. Toki tuo televisio- juttu aika selvästi osoittaa sen, että mies ajattelee jotain kiihottavia juttuja.

Mies on joko kokematon tai äärettömän itsekeskeinen, jos seksiä harrastettaessa hän ei osaa ajatella muuta kuin omaa nautintoaan, eikä edes tajua, että nainenkin saattaisi jopa kokea seksuaalista nautintoa. Itse olisin asian tiimoilta kimpaantunut jo aikapäiviä sitten: Jos mies ei hae seksiltä muuta kuin reikää, mihin pippeliä työnnellä, voi siinä tapauksessa hommata tekopillun. Toki asiasta kannattaa puhua. Sinun kannattaa selvästi tuoda esille se, että sinäkin olet ansainnut nautinnon. Jos mies ei osaa hoitaa sinua loppuun ennen omaa tulemistaan, niin sitten keskeytätte touhut niin pitkäksi aikaa, että hän on hoitanut sinut loppuun ja vasta sitten keskitytte miehen orgasmiin. On osattava olla itsekäs!

Jos mies toimii typerästi, asiasta kannattaa puhua. Se ei hyödytä sinua eikä miestäsi, jos piilottelet omaa pahaa oloasi ja asioita, jotka loukkaavat sinua. Jos jokin asia ei miellytä sinua, se pitää sanoa ääneen. Joskus hyvinkin kipakasti. Oletko koskaan kokeillut, miten miehesi reagoi, jos kaupungilla huokaat jonkun komean miehen perään?

Omalta kokemukseltani voin sanoa, että jos miehesi käyttäytyy aina noin, eikä välitä sinun puheistasi tai siitä, miltä hänen toimensa sinusta tuntuvat (oletko siis muistanut kertoa, miltä sinusta tuntuu?), et tule koskaan olemaan tuon miehen kanssa onnellinen. Se, että sinä rakastat miestäsi ja kestät huonoa kohtelua, ei tarkoita sitä, että miehesi rakastaisi sinua.

On tärkeää, että asioita ajattelee realistisesti. Oletko todella valmis sitoutumaan tuohon mieheen, sietämään sitä, että nuo kertomasi piirteet eivät saata koskaan muuttua, sillä jos nuo piirteet eivät miestäsi itseään häiritse, ei hän käytöstään tule muuttamaan. Oletko valmis sietämään huonoa itsetuntoa ja onnellisuuden puutetta (kirjoituksestasi huokuu kuinka onneton olet). Jos päätät seisoa miehesi rinnalla, niin siinä tapauksessa suosittelen, että kovetat itseäsi sen verran, ettet anna miehesi kävellä ylitsesi ja pitävän sinua eteismattonaan, jollainen tällä hetkellä vaikutat olevan. Sinun on opittava vaatimaan kunnioitusta ja arvostusta. Sinun on opittava tervettä itsekeskeisyyttä.

Vierailija

Seksistä sen verran,että usein hän kyllä pidättelee omaa orgasmiaan niin kauan,että minä olen saanut. Sekä saattaa kysyäkkin, "joko riittää?"/"saako tulla?" Mutta välillä hän ei ilmeisesti jaksa odottaa siihen asti,että tulen. Aina en sitä vaadikkaan,että minun pitäisi joka kerta saada se orgasmi. Mutta joskus on vaan sen tarpeessa.
Mieheni on ollut neljän kanssa ennen minua. (kaikkien kanssa ei kuitenkaan seurustellut) Kaikki hänen exänsä ovat kuulemma jättäneet hänet. Itsekkään hän ei tiedä,että mistä syistä. (epäilen, että johtuu varmaan tästä? tai sitten ei vain kerro minulle?) Itselleni hän on siis ensinmäinen.
Ajattelen, että pitäisi ottaa puheeksi hänen kanssaan tuo muiden naisten katselu, mutta jotenkin olen hieman ujo puhumaan tuollaisista aiheista.
Hän on minua kehunut vain muutamia kertoja.
Asumme siis yhdessä ja olemme seurustelleet kohta vuoden verran.

En ole koskaan kokeillut, että kommentoisin itse jotain muuta miestä. Pitäisi varmaan joskus? Vaikka en itse edes katso sillä silmällä muita miehiä.

Mieheni on 24 ja minä 20.

Vierailija

En aijo neuvoa sinua jättämään häntä, mutta...

HALOOO ! Ei toi mikään mukava mies ole ! Jos se saa sun olon paskaks ja sittenpä vielä käyttäytyy noin ! Oletko yrittänyt puhua hänen kanssaan?..sanoa että sinua sattuu se että hän käyttäytyy noin? Jos et niin PUHU ! Ei asiat selviä murehtimalla.

Jaa että miten voit parantaa itsetuntoasi? - Et ainakaan ton miehen avulla, ellei se paranna tapojaan !

Tä on sitten vaan MUN REHEELLINEN MIELIPIDE ... en tuomitse sua tai sin miesmakua enk edes miestä.. vaan sen käytöstä !

Toivottavasti saatte asiat setvittyä !:)

Vierailija

Herrasmies yrittää etsiä naisellekin orgasmin. Välillä tämä saattaa olla hankalaa jos mies ei osaa/jaksa ja nainen jännittää. Minä ainakin sanon nykyään jos tapaan yhtä pidempään että hei yritä munkin eteen jos mä miellytän sua. Se on kahden kauppa!

Valitettavasti monilla ulkoilla on huono itsetunto tai ei oikeaa kokemusta kuinka aiheuttaa naiselle orgasmi. Naisen rakasteluhan vaatii kärsivällisyyttä ja kokemusta..ja aikaa hiukan. Laitetaan nuo ukot ruotuun ;)! Ensimmäinen lääke on puhua suoraan asiasta. Tuskastuttaa se jos mies on niin itsekäs ettei koske naiselle orgasmia tai saa häntä rakastellessa laukeamaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat