Vierailija

Joo elikkä, otin melkein 3 kuukautta sitten jälkiehkäisypillerin, siitä kierto sekosi 24 päivään, normaalisti mulla on 29 päivää.
Mietin vaan, et voisko se liittyä VIELÄKIN jotenkin tähän asiaan, kun nyt on kulunut 24 päivää eikä menkkoja näy? Vai onko se nyt palautunut normaaliin 29 päivään?

Harrastin seksiäkin viimeksi kuukausi sitten, käytimme kondomia ja sen jälkeen tuli menkatkin. Mut siis voiko tää nyt liittyä vielä jotenkin tohon jälkiehkäsypilleriin? Vai vaan raskaana :D? Tietääkseni en ole ees stressanut paljoakaan, niin ei varmaan siitäkään.. Mietityttää nyt kovasti! Raskaaksi en todellakaan haluaisi.

Kommentit (3)

Vierailija

Jos kuukautiset eivät tule tismalleen samaan kellon aikaan, niin luuletko tosissasi olevasi raskaana? Jälkiehkäsy pilleri sekoittaa kuukautiset, jos et sitä jo tiennyt.

kysymys sinulle: Miksi luulet meidän tietävän oletko raskaana?

Vierailija

Ei tohon oo ees vastausta. Varmaan, koska ihmiset luulee tietävänsä kaiken, niin pakkohan se on kysyä! Ja mistä sitä tietää, jos vaikka ennustajia oliski! Oon aika taikauskonen ;)

Ja todellakin tiedän, että jälkiehkäisypilleri sekoittaa kiertoa, jos sen otin niin kai nyt ohjeet luin. Mut ei siinä lukenut et kauan se voi kestää. Kuukauden vai vaikka vuoden..

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat