Baariin hiustyyli

Vierailija

Terve!

Olisiko ehdotuksii suht. pitkiin hiuksiin, et millainen hiustyyli sopisi baariin laitettavaksi? Joku helppo, koska en osaa oikein tehdä mitään. :p

Kommentit (6)

Vierailija

Millainen leikkaus sun tukassa on?

Itse yleensä vain suoristan ja sitten tupeeraan tuuheaksi. Joskus oon laittanut korkean poninhännän joko suorana tai pituudet voi myös kihartaa : )

glamnation
Seuraa 
Liittynyt9.10.2010

Suorista ja laita korkealle poninhännälle tai tee iso kihara suttunuttura. Jos tykkäät tanssia niin, anna hiusten olla vain irti, niitä on sit kiva heilutella :D suorista tai tee vaikka sormikiharoita jos haluut vähän "juhlavamman" lookin :)

Vierailija

-kiharra kaikki ja jätä auki / kiharra ja kiinnitä parilla pinnillä sivuilta tukkaa taaksepäin.
-tee toiselle tai molemmille sivuille pari lettiä ja nosta "otsatukka" ylös tupeeraamalla ja kampaa taakse parilla pinnillä kiinni muuten jätä hiukset auki
-nosta kaikki hiukset ponnarille melko ylös ja tupeeraa kaikki hiukset ja kiepauta sitten nutturalle parilla pinnillä, niin että tulee vähän sottuinen, voi myös kammata siistimmäksi.
-tee toiselle sivulle kaksi lettiä ja kiharra loput hiuksista toiselle puolelle.
-nosta kaikki hiukset nutturalle ( huom. ei tupeerattu nuttura vaan enemmänkin suippo ylöspäin) ja kiinnitä pampulan päälle jotain kivoja käsikoruja, esim hopeenvärinen helmikäsikoru. :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat