Raskaana?

Vierailija

Harrastin seksiä, humalatilassa 5 päivää sitten, ja pelkään olevani raskaana. Kuukautiseni ovat nyt 3 päivää myöhässä, huomenna olisi tarkoitus mennä kouluterveydenhoitajalle tekemään raskaustesti. Yleensä kuukautiseni ovat olleet aina päivälleen säännölliset, paitsi tietenkin ihan alussa. Pelkään todella olevani raskaana, sillä lähes koko sukuni naiset ovat tulleet "yhden illan jutusta" raskaaksi, eli hyvin helposti. En ole valmis äidiksi, enkä myöskään haluaisi vanhempieni tietävän asiasta, jos arveluni osuvat oikeaan. Onko kukaan ollut vastaavassa tilanteessa? Mitä silloin teitte? Kertokaa kokemuksia, yms.

Kommentit (10)

Vierailija

En ottanut, en ollut aikaisemmin tarvinnut ja kondomia emme kännisestä tyhmyydestä johtuen käyttäneet. Pitäisikö huomenna pyytää e-pillereitä käyttöön?

Vierailija

siis jälkiehkäisypillerit ja e-pillerithän on eriasia. Jos on harrastanut seksiä ilman suojausta voi apteekista hakea tuon ns. katumuspillerin, joka estää hedelmöittymisen..

Vierailija

Et voi enään ottaa jälkiehkäisypilleriä, koska aikaraja on 72 tai 120 tuntia. En osaaa sanoa auttaisiko edes tämä EllaOne kun aikaa on kulunut jo yli 5pv. Voit toki huomenna soittaa paikalliseen terveyskeskukseen/sairaalaan. Muuten ei auta kun odottaa ja katsoa mitä tuleman pitää. Muista jatkossa käyttää aina kondomia tai hanki e-pillerit sekä ehkäisyn unohtuessa hanki jälkiehkäispilleri. Ja mikäli kuukautisia ei kuulu niin kannattaa raskaustesti tehdä viikon kahden kuluttua.

Vierailija

Et tietenkään ole raskaana, eihän nainen voi tulla raskaaksi kun harrastaa seksiä miehen kanssa!

Taidat olla tietämätön koko jutusta. Ja vielä lapsi. En ymmärrä miksi ihmiset käyvät täällä kysymyssä, ovatko he raskaana. Ei se täällä keskustelu palstalla selviä vaan lääkärissä tai raskaustestillä. Jos mahdollisesti olisit raskaana, e-pillerit eivät auta asiaan ja et saa käyttää niitä raskauden aikana. Jälkiehkäsypilleriä ei enään hyödytä, joten voit vain toivoa, ettet ole raskaana. Mutta jos kuukautiset ovat heti muutaman päivän myöhässä ei siitä tarvitse tehdä hirveätä haloota. Jos puoli päivää on kulunut ja menkkoja ei näy, niin lapset heti luulevat olevansa raskaana. Näin se vain on, tietämättömiä kun ovat. Muutenkin on vastuutonta harrastaa seksiä, jos ei käytä ehkäisyä tai luulee, että jos mies ei laukea sisään, välttää raskauden. Nyt järki käteen! Pyydä lääkärissä seksivalistusta.

Vierailija

Miuta niin ärsyttää nää ketkä ei haluu lapsia ja sit unohtaa kerran kondomin ja heti raskaana! Itse viime toukokuusta asti ollu ilman minkäänlaista suojaa ja vieläkään ei oo tärpännyt.... >:(

Anteeksi, ei kuulu aiheeseen mut niin kovin vaan ärsyttää..

Vierailija

Nää on taas näitä hohhoijaa-juttuja.
Jos epäilee olevansa raskaana- apteekista saa raskaustestejä, ei kaada sun budjettia!
Jos harrastaa suojaamatonta seksiä, niin tottakai kannattaa ottaa jälkiehkäsy ettei vahinkoo pääse tapahtumaan. Onko sitä kumia noin vaikeeta pitää ja sitten itketää ettei olla valmiina äidiks jne...
pompeux, voin hyvin ymmärtää miltä susta tuntuu ku tälläsiä lukee! Sillon ku sitä oikeest haluaa nii ei tärppää millää ja sitte ku 14-vuotiaat menee sänkyy kaverin kans ilman kortsua niin niistä tuleeki jo teinimammoja.

Vierailija

Pompeux, herätit minut!

Ei sillä, että olisin harrastanut suojaamatonta seksiä ja nyt olisin paniikissa, että masu alkaa kasvamaan.. :D Sait minut ajattelemaan, että miten vaikeaa se todella voi olla hankkia lapsia kun niitä haluaa ja toiset todellakin tulevat kerrasta ja vahingossa raskaaksi. Enemmän paasataan näistä vahinkoraskauksista eikä siitä, miten joillain oikeesti on vaikeuksia tämän asian kanssa. Oikein paljon onnea yrityksiin ja toivottavasti pian tärppää!! :) Itsekin haluisin lapsia tulevaisuudessa mutta suvussa kulkenut paljon keskenmenoja.. Mutta toiveet ovat korkealla! :) Jaksamista!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat