Mitä romanttista tekemistä poikaystävän kanssa?

Seuraa 
Liittynyt23.1.2012

Tuntuu, että parisuhteemme on muuttunut turhan arkiseksi, ja olisi ihanaa tehdä jotain romanttista yhdessä. Mitä yhteistä tekemistä voisimme tehdä hemmotellaksemme toisiamme? Olisi ihanaa vaikkapa varata huone kylpylähotellista, mutta ne ovat niin kalliita. Ehdotuksia?

Kommentit (9)

Vierailija

Samaa haluaisin itsekin tietää tämän. :) Sama juttu, että on liian arkiseksi mennyt ja kummatkin vain pelaa nykyisin ja koiran pentu vie kaiken romanttisen hetken pois. :/

Vierailija

Voi mäkin haluan tietää! :) Ollaan mietitty kaikenlaista tekemistä mut aina on kaikki päättyny siihen ettei oo rahaa mihinkään kalliiseen. Jotain edullisempaa huvia olis kiva tietää :)

Vierailija

Käykää pitkässä ja lämpimässä yhteissuihkussa, peskää toisenne ihanan tuoksuisilla suihkugeeleillä ja nauttikaa toistenne vartaloista.

Käykää jossakin mukavantuntuisessa kahvilassa kahdestaan, ja valitkaa toinen toistenne tilaukset! Monesta kahvilasta löytyy usein myös muutamia kivoja noppapelejä - pelatkaa ja herkutelkaa ilman kiirettä minnekään. Käykää vaikka santsikierroksella tilaamassa uudet herkut!

Kokkaa poikaystävälle yllätysateria: tee hänen lempiruokaansa, koristele pöytä kauniisti ja leivo vaikka jotain kivaa jälkkäriäkin. Yhdessä kokkaaminenkin on todella kivaa! :) Leipokaa jotain oikein monimutkaista herkkua, jossa tarvitaan paljon yhteistyötä. Sitä on sitten kiva syödä jälkeenpäin, kun on yhdessä nähty vaivaa sen valmistamiseen.

Käykää ostamassa karkkikaupasta lempikarkkejanne, käpertykää sohvalle lähekkäin ja katsokaa jotain kivaa elokuvaa pimeässä. Romanttiset komediat toimii aina!

Tehkää eväät ja keittäkää kuumaa kaakaota. Pukekaa lämpimästi päälle, ottakaa mukaan viltti ja eväät, ja lähtekää lähimetsän keskelle piiloon kahdenkeskeiselle talvipiknikille!

Hypätkää bussiin ja matkustakaa päiväksi naapurikaupunkiin. Siellä voitte käydä vaikka elokuvissa, ostoksilla, ulkona syömässä/kahvilla, tai ihan vain kävelyllä tuntemattomia katuja pitkin. Ihastelkaa erilaista kaupunkia!

Sammuttakaa valot ja sytyttäkää kynttilöitä ympäri huonetta. Laittakaa rentouttavaa musiikkia soimaan, ostakaa hierontaöljyjä ja antakaa toisillenne rentouttavat vartalohieronnat. Hieronta on aina yhtä romanttista ja rentouttavaa, siitä nauttisi vaikka joka päivä! :)

Vierailija

nyt talvella voitte käydä yhdessä vaikka luistelemassa, menkää mahdollisimman myöhään, on romanttista, kun saatte olla jäällä kahdestaan:)
Menkää Tallinnan/Tukholman risteilylle kahdestaan, jotka ovat oikeasti useimmiten todella edullisia:)
kannattaa käyttää netissä hintojen vertailupalvelua noiden kylpylähotellien suhteen, sillä aina voi olla edullisia tarjouksia tms. jos sellainen löytyy niin eikun buukkaamaan:)
tai ottakaa auto/bussi/juna alle ja menkää jonneki ja ottakaa edullinen hostelli. maiseman vaihdos ja yhdessä reissaaminen virkistää:)
jos olisi kesä niin tuon voisi tehdä teltankin kanssa mutta nyt en suosittele:)

Vierailija

jatkuu..
sit on leffassa käynti, keilaus, uimahallit, sisäpelihallit (missä on tennistä jne), ulkona syömässsä käyminen, . no nekin maksaa, mutta ei niin paljon kuin joku pieni reissu.
tutkikaa netistä kaupunkinne/paikkakuntanne nettisivuja, niistä yleensä löytyy tietoa kaupungin aktiviteetti mahdollisuuksista.
On monia tapahtumia mitkä on ilmaisia. kyllä kaikkea keksii, kun käyttää mielikuvitusta:)

Vierailija

Lisäisin tuohon listaan vielä jalkakylvyn. Poikaystäväni ainakin tykkää lämpimästä jalkakylvystä ja vaikkapa jalkojen kuorinta ja kosteutus, hieronta.... =)

Vierailija

Rolloon kattoon joulupukkia! Sillä voi vierailla kesälläkin ja yhteiset reissut aina yhdistää! Suosittelen, uudet kuviot ja uusi ympäristö antaa aina uutta virtaa suhteeseen. Ei muuta ku tsiikaa edulliset hotellit Rovaniemeltä ja hypätkää junaan tai onnibussiin. Onnibussila on muuten nyt supertarjouksetkin, pääsee tyyliin kympillä vaikka kuinka kauas!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat